Babylepels

Babylepels

Babylepels voor de voeding van baby's en dreumesen zijn bij Jill verkrijgbaar in silicone of plastic. Stijlvolle babylepel sets voor de eerste hapjes of handige babylepel reis setjes met slabclip van Suavinex. Maak je veel gebruik van de grote babyvoeding potjes dan zijn de XL babylepels van Suavinex een fantastisch hulpmiddel om zonder gedoe de babyvoeding uit het potje te halen. En wil je jouw baby laten wennen aan het eten van roestvrijstaal bestek dan shop je de Swap babylepel set die heeft namelijk 1 zijde van silicone en 1 zijde van rvs. Koop nu de perfecte babylepel voor jouw kindje online bij Jill!

Weergegeven:
Sorteren op:

Baby voedingslepel set Suavinex v.a. 6mnd | Forest Roze

Baby voedingslepel set Suavinex Roze bestaat uit één poederroze babylepel en één een wat meer terracotta kleurige babylepel. Wat deze babylepels zo bijzonder maakt is dat ze extra diep zijn en een extra lang handvat hebben. ..

€8,95 Excl. BTW: €8,95

Babylepel Suavinex XL Geel Silicone

Babylepel nodig? Jouw baby’s eerste hapje is weer zo’n mijlpaal in je baby’s ontwikkeling. Koop dus niet zomaar een babylepel. Vooral omdat jij degene bent die de babylepel de eerste maanden zal gebruiken om je baby te voeden omdat hij dit zelf no..

€7,95 Excl. BTW: €7,95

Babylepel Suavinex XL Roze Silicone

Babylepel nodig? Jouw baby’s eerste hapje is weer zo’n mijlpaal in je baby’s ontwikkeling. Koop dus niet zomaar een lepel. Vooral omdat jij degene bent die de lepel de eerste maanden zal gebruiken om je baby te voeden omdat hij dit zelf nog niet kan...

€7,95 Excl. BTW: €7,95