-25% Placemat Kleur set

Placemats zijn niet alleen praktisch tijdens het eten maar ook handig om je kinderen een bezigheid te geven tijdens het tafelen. De inkleurbare eco chic placemat Day at the Pond van Modern Twist is speciaal gemaakt om kleine (en grote) artistiekelingen aan tafel te krijgen en te houden!

Inkleurbare placemat
De hippe en praktische ‘groene’ placemats kan je kind keer op keer inkleuren met de speciale viltstiften die bij giftset Day at the pond worden geleverd. En omdat je kind uitwasbare viltstiften gebruikt, kan hij zijn inkleurbare placemat keer op keer blijven inkleuren.

Overal inkleuren
Door het flexibele silicone materiaal rol je de Day at the Pond placemat snel en eenvoudig op en berg je de placemat van jouw kind op in jouw handtas of verzorgingstas. Laat je kind lekker kleuren tijdens een treinritje, in het vliegtuig, in het restaurant of natuurlijk thuis aan tafel.

Bacterievrij
Doordat Modern Twist gebruikt maakt van de duurdere food grade silicone voor hun placemats, is het oppervlak van de placemats bacterievrij. In tegenstelling tot de goedkopere placemats komen er geen barsten in het oppervlak waar vieze bacteriën in kunnen gaan zitten. Uiteindelijk is deze duurzame placemat goed voor je kind, het milieu en voor jouw portemonnee.

Voorkom ergernissen doordat je kind zich verveelt en jij je daar vervolgens aan irriteert en koop een inkleurbare placemat van Modern Twist en bespaar!


PRODUCT DEMONSTRATIEPluspunten van deze Eco chic placemat giftset om in te kleuren “Day at the pond” zijn:
- food grade silicone placemat;
- herbruikbare placemat;
- 4 niet schadelijke uitwasbare viltstiften voor kinderen;
- bacterievrij;
- ultra flexibel en  zachte placemat;
- eenvoudig te reinigen met vochtige doek of onder de kraan afspoelen;
- oprolbaar (past makkelijk in je verzorgingstas of luiertas);
- vrij van BPA, ftalaten, lood en andere schadelijke stoffen;
- milieubewust materiaal;

Placemat Kleur set

  • Model: Placemat
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36

Tags: placemat, kleur