Lunchbox set OXO Tot Roze | 2 stuks

Stijlvol en super handig zijn deze prachtige designer lunchboxen van OXO Tot. De lunchboxen zijn wit en hebben een transparant roze deksel en worden geleverd in 2 verschillende formaten die makkelijk met 1 hand vast te houden zijn zodat je altijd één hand vrij hebt voor je baby. 

De handzame formaten en antislip bodem zorgen ervoor dat je een goede grip hebt terwijl je jouw baby voedt. Is je baby klaar en heb je nog wat over dan sluit je de lunchbox af met de bijgeleverde deksel. De deksel maakt het tevens makkelijk om van te voren klaargemaakte babyvoeding mee te nemen voor onderweg en elders op te warmen. Gewoon even in de magnetron en klaar. Gebruik de design lunchboxen van OXO Tot ook als diep kinderbordje voor je peuter. De verzwaarde bodem met antislip zorgt voor een stabiele basis en voorkomt dat de lunchbox ongewenst gaat schuiven. De hoge rand van de lunchbox bied je kind de extra steun die hij nodig heeft om zijn eten op lepel of vork te scheppen.

De luchboxen zijn doordat ze voorzien zijn van een deksel ook handig als snackbox/ snoepdoosje voor je dreumes of natuurlijk als lunchbox voor je peuter of kleuter. Maar ze zijn ook gemakkelijk door jezelf te gebruiken als een soort ‘Tupperware’doosjes voor sauzen, restjes etc. Of bewaar er elastiekjes en speldjes in of fopspenen! De Design Lunchbox set van OXO Tot zijn dus net zo multifunctioneel als jijzelf.

Bijzondere elementen van Design Lunchbox set OXO Tot Roze zijn;
* verzwaarde antslip bodem voor een goede grip en stabiele basis;
* handzaam formaat;
* kleine kom inhoud: 200ml
* grote kom inhoud: 360ml
* stapelbaar om ruimte te besparen;
* vrij van BPA, ftalaten of pvc;
* klikdeksel;

Lunchbox set OXO Tot Roze | 2 stuks

  • €11,95
  • Excl. BTW: €11,95

Tags: lunch, baby voeding, eten, hapje, opvang