Kinderkom antislip Done by Deer | Yummy+ Blauw

Kinderkom antislip uit de Yummy+ collectie van Done by deer is perfect voor je zelfstandige kleuter maar ook voor de eerste hapjes van jouw kindje!

Deze kinderkom is voorzien van een blauw silicone antislip omhulsel. Dit silicone omhulsel zorgt voor een goede grip wanneer je de kom bijvoorbeeld zelf in de hand houdt tijdens de voeding van jouw kindje. Wanneer je kindje straks uit zijn eigen kinderkommetje werkt het omhulsel als een antislip laagje en voorkomt het dat jouw kindjes kommetje steeds wegschuift tijdens het opscheppen. Deze mooie kinderkom is afkomstig uit de Done by Deer Yummy Plus collectie en is ideaal voor de eerste hapjes van je baby of als bijvoorbeeld soepkommetje/ diep ontbijtbordje voor je kleuter. 


Dit stijlvolle zachtblauwe antislip kinderkommetje is gemaakt van melamine. Aan de witte binnenzijde van de rand van dit fraaie Done by Deer kommetje zie je zwarte dots en in het midden Elphee het olifantje. Heeft je kind zijn eten op dan reinig je de kom het beste met de hand of je plaatst hem in het bovenste rek van je vaatwasser.

Bijzondere kenmerken van Kinderkom Done by Deer Yummy+ Roze zijn:

- fraai kommetje in zachtblauw met olifant contour;
- handzaam formaat;
- silicone antislip omhulsel;
- glijdt niet weg;
- ligt lekker in de hand;
- ideaal voor het geven van jouw baby's eerste hapjes;
- perfect als oefenbordje voor jouw peuters eerste zelfstandige maaltijden;
- gemaakt van melamine;
- afmeting: doornsnede van ongeveer 13,5cm (handformaat);
- vaatwasmachine bestendig;

Kinderkom antislip Done by Deer | Yummy+ Blauw

  • €12,95
  • Excl. BTW: €12,95
  • 2 of meer €8,22

Tags: servies, bord, kom, blauw