Kinderbord Done by Deer plat | Roze

Dit mooie roze melamine kinderbord van Done by Deer past perfect bij de lifestyle van papa en mama en is toch nog interessant genoeg voor jouw kleintje. De warme roze kleur in combinatie met de zwarte contouren nijlpaard maken dit bordje uit de Happy Dots collectie van Done by Deer een zeer gewild item bij zowel ouders als kind. Een plat kinderbord is één van de verschillende onderdelen van een basis kinderservies. Kinderbord Done by Deer plat is bijvoorbeeld ideaal voor kindjes vanaf 9 maanden om zelfstandig hun (stukjes) brood of bijvoorbeeld fruit van te eten. 

Spoor je peuter of kleuter tijdens moeilijke eetmomenten aan om samen met jou te ontdekken wat er onder dat worteltje of dat lekkere stukje vlees (of iets anders natuurlijk) van hem zit. Hoe meer hij eet des te eerder weet hij wat eronder zit. Dit platte kinderbord is een onderdeel van het Done by Deer Happy Dots kinderservies. Binnen deze stijlvoole collectie zijn verschillende items verkrijgbaar met dit leuke olifantje via Jillxox zoals bijvoorbeeld een heerlijk zachte slab van superabsorberend badstof en praktische antilekbeker met tuit.

Pluspunten van Kinderbord plat Done by Deer Roze zijn:
* al te gebruiken vanaf de eerste vaste voeding vanaf ongeveer 6 maanden;
* warm roze met contour van nijlpaard in zwart;
* materiaal: melamine;
* afmeting: 18cm x 24cm;
* mag in de vaatwasser;
* voorzien van anti-sliprand;


Shop direct mee!
Stel jouw peuters of kleuters eigen kinderservies samen en mix en match met de kinderborden, schaaltjes/kommen, drinkbekers en besteksetjes van Done by Deer. Verpak enkele spulletjes in de kinderkoffertjes van Done by Deer, doe er wat transparante cadeaufolie om en je hebt een superleuk cadeautje voor Sint & Piet, kerst, verjaardag of om iets anders te vieren. 

Kinderbord Done by Deer plat | Roze

  • €7,95
  • Excl. BTW: €7,95