Kinderbord Done by Deer diep | Grijs

Dit fraaie zacht grijze diepe kinderbord uit de Done by Deer Happy Dots collectie moedigt ieder kind aan om zijn bordje wel leeg te eten! Eenmaal zijn bordje leeg, dan ontdekt jouw kindje de aantrekkelijke contouren van zijn eetmaatje Raffi, de giraf.

Dit mooie grijze kinderbord is gemaakt van melamine en is voorzien van een hoge opscheprand. De hoge opscheprand is met name prettig voor beginnende zelfstandige eters, als steun bij het opscheppen, maar ook voor ouders/ verzorgers. De antisliprand  aan de onderzijde van het bord zorgt ervoor dat je kind zijn bordje niet zo gemakkelijk kan schuiven.

Dit kinderbord is al geschikt voor gebruik vanaf de allereerste hapjes vaste voeding. Gebruik dit diepe kinderbord voor pap (in plaats van uit de fles), fruithapje of groentehapje. Is je kindje al veel groter dan gebruik je dit bord voor bijvoorbeeld, soep, cruesli/ cornflakes. Maar je kan dit leuke bordje ook leuk bewaren voor later als je kindje groot is. Zet het bord in een kast of lijst hem in.


Pluspunten van Kinderbord diep Done by Deer Happy Dots grijs zijn:
* warm grijs met contour in zwart van Raffi de giraf;
* materiaal: melamine;
* afmeting: 13cm x 16,5cm;
* vaatwasserbestendig;
* niet geschikt voor de magnetron;
* anti-slip rand;Shop direct mee
Geef jouw kind een compleet kinderservies en voeg nog een plat bord, antilekbeker en bijvoorbeeld een bord met vakken toe. Vul aan met het leuke kinderbestek uit dezelfde collectie of mix de Happy Dots collectie met bijvoorbeeld de babylepels en de 3in1 drinkbeker van OXO tot.

Kinderbord Done by Deer diep | Grijs

  • €6,95
  • Excl. BTW: €6,95
  • 2 of meer €4,55