Kinderbestek

Kinderbestek

KINDERBESTEK van Baby en Kidsdesign winkel Jillxox geeft jouw peuter het zelfvertrouwen dat hij nodig heeft om zelf te kunnen eten. Geef hem daarom zijn eigen kinderbestek zoals het peuter besteksetje van Done by Deer of OXOTot bestaande uit een rvs peuterlepel en peutervork. Voor beginnende eters of linkshandigen is het Benders besteksetje van Boon aan te raden. Voor baby's en dreumesen heeft Baby en Kidsdesign winkel Jillxox babylepeltjes die van silicone zijn gemaakt. Welk hip design kinderbestek je ook zoekt, Baby en Kidsdesign winkel Jillxox heeft het. Kijk onderaan deze pagina voor meer tips en info. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Baby voedingslepel set Suavinex v.a. 6mnd | Forest Roze

Baby voedingslepel set Suavinex Roze bestaat uit één poederroze babylepel en één een wat meer terracotta kleurige babylepel. Wat deze babylepels zo bijzonder maakt is dat ze extra diep zijn en een extra lang handvat hebben. ..

€8,95 Excl. BTW: €8,95

Kinderbestek Sugar Booger Hertje| 3-dlg

 Bijzondere elementen van uniseks Kinderbestek Sugar Booger Hertje zijn: - geschikt voor kindjes die goed zelfstandig kunnen eten; - handvat met hertjes ; - ideaal als fase 2 kinderbestek!; - bestekset bestaande uit rvs lepel en ..

€8,95 Excl. BTW: €8,95

Kinderbestek Sugar Booger Poes | 3-dlg

Kinderbestek setje Poes uit de Go Kitty collectie van Sugar Booger bestaat uit een roestvrije kindervork, een kinderlepel en een bewaardoosje. Etenstijd wordt nu nog leuker met kinderbestek setje Poes van Sugar Booger. De meeste peuters ..

€8,95 Excl. BTW: €8,95

Kinderbestek Done by Deer Grijs -31%

Kinderbestek Done by Deer Grijs

Kinderbestek set Done by Deer grijs is stijlvol uitgevoerd en bestaat uit een lepel met grijs handvat en een vork met zwart-wit gestreept handvat. Het rvs kinderbestek is ideaal voor kinderen die zelfstandig willen eten en hun ouders die van desig..

€7,95 €5,50 Excl. BTW: €5,50

Kinderbestek Done by Deer Roze

Met zijn eigen kinderbestek set leert jouw (klein)kind goed aan tafel te eten met vork en lepel. Het kinderbestek van Done by Deer Contour roze bestaat uit een lepel en een vork en is een mooie aanvulling op het bijpassende 5-delige Contour Maalti..

€7,95 Excl. BTW: €7,95

Kinderbestek Done by Deer Yummy+ Blauw

Stijlvol zelf eten met de Yummy Plus vork en lepel kinderbestek set van Done by Deer. Dit design kinderbestek is echt niet voor baby's maar voor grote kindjes past perfect in de handen van jouw kind. De silicone 'easy grip'  geeft jouw kindje..

€16,95 Excl. BTW: €16,95

Kinderbestek Done by Deer Zoo Mint

Jouw peuter of kleuter zelfstandig laten eten in stijl is geen probleem met dit hippe kinderbestek uit de Zoopreme collectie van Done by Deer. Dit kinderbestek bestaat uit een kindervork met afgeronde tanden en een kinderlepel. Het handvat van het..

€7,95 Excl. BTW: €7,95

Kinderbestek Silly U Zoo Roze -31%

Kinderbestek Silly U Zoo Roze

Jouw peuter of kleuter zelfstandig laten eten in stijl is geen probleem met dit hippe kinderbestek uit de Silly U Zoo collectie. Dit kinderbestek bestaat uit een roze kindervork met afgeronde tanden en een kinderlepel. Het handvat van het bestekse..

€7,95 €5,50 Excl. BTW: €5,50

Suavinex Babylepel set On the Go | Blauw Fox

Suavinex babylepel set On the Go is het perfecte kraamcadeau. Babylepel set On the Go bestaat uit 1 extra diepe babylepel en 1 slabclip. Met de slabclip maak je eenvoudig van een spuugdoek of handoek een slab voor jouw baby. Beide elementen berg j..

€14,00 Excl. BTW: €14,00

Kinderbestek Peuter OXO Tot Roze

Ergonomisch vorm gegeven kinderbestek van OXO Tot maakt het je peuter een stuk makkelijker. De lepel en vork zijn zo ontworpen dat zij gemakkelijk in de hand liggen van je peuter. Bovendien is het handvat van zowel de vork als de lepel voorzien va..

€8,95 Excl. BTW: €8,95