Kinderbestek  Sugar Booger Poes | 3-dlg

Kinderbestek setje Poes uit de Go Kitty collectie van Sugar Booger bestaat uit een roestvrije kindervork, een kinderlepel en een bewaardoosje. Etenstijd wordt nu nog leuker met kinderbestek setje Poes van Sugar Booger. 

De meeste peuters tussen 15 en 24 maanden (1,5 jaar – 2 jaar) kunnen al redelijk goed zelfstandig eten en wordt het tijd om eventuele babylepels of buigbaar oefenbestek te vervangen door peuterbestek.

Kinderbestek Poes van Sugar Booger is een logisch tweede stap (fase 2) in de ontwikkeling van je kindje. De lepel en vork zijn gemaakt van roestvrij staal (rvs) waardoor het meer lijkt op het bestek dat grote mensen gebruiken. Het roze met poesjes versierde handvat is gemaakt van melamine en zullen jouw kindje motiveren om zijn eigen kinderbestek te gebruiken. Bovendien wordt kinderbestek Sugar Booger Poes geleverd in een handig bewaardoosje waardoor je kindjes vork en lepel ook eenvoudig mee kunnen worden genomen naar de kinderopvang.

Het bewaardoosje voorkomt rondslingerend bestek in de tas en zorgt ervoor dat jouw kind altijd een schone lepel en vork heeft. Wel zo hygiënisch! Mede door het bewaardoosje kan jouw kind altijd zijn eigen bestek meenemen naar school, de kinderopvang of bijvoorbeeld wanneer je gaat uit eten! Voor naar school of kinderopvang kan je tevens de naam van je kind op het doosje schrijven in de speciaal daarvoor bestemde ruimte.


Bijzondere elementen van Kinderbestek Sugar Booger Poes zijn:
- geschikt voor kindjes die goed zelfstandig kunnen eten;
- ideaal als fase 2 kinderbestek!;
- bestekset bestaande uit rvs lepel en vork met melamine handvat;
- wordt geleverd met handig bewaardoosje;
- vaatwasser bestendig;

Kinderbestek Sugar Booger Poes | 3-dlg

  • Merk: Sugar Booger
  • Model: Poes/ Go Kitty
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,95
  • Excl. BTW: €8,95