Kinderbeker Done by Deer Roze | Mini

Kinderbeker Done by Deer Roze Mini is speciaal ontworpen voor mini me’s die toe zijn om net als ‘grote kindjes’ uit een glas te drinken en past perfect bij jouw kinderservies!

Het "glas" is gemaakt van acryl (hard plastic), is lekker klein en past daardoor perfect in jouw kleintje zijn handen. Gebruik het glas als drinkbeker voor je kind of gebruik het voor het opbergen van kleine spulletjes van je kleintje of als leuke stylish tandenborstel houder in de badkamer. Door dat dit glas zo divers is, leent het zich ook zeer goed als cadeautje voor een eerste verjaardag, kraamcadeau, babyshower of shop deze drinkbeker voor jouw eigen kinderservies.

Een kinderbeker met de look and feel van glas helpt jouw kindje met het inschatten van de hoeveelheid en de snelheid drinken die naar zijn mondje stroomt. Door de transparantie van een glas kan je kindje de vloeistof zien en daardoor zal hij minder snel knoeien. Doordat de drinkbeker van acryl is gemaakt oogt het als glas maar is het een stuk minder zwaar doordat het van hard plastic is gemaakt.

Drinkglas Done by Deer roze heeft een doorsnede van 6,5cm en is ongeveer 7,5cm hoog. Dit maakt de drinkbeker groot genoeg voor een (120ml) die meer dan voldoende is voor jouw kind. Dit leuke drinkbekertje is er ook in andere kleuren.

Bijzondere kenmerken van kinderbeker Done by Deer roze mini zijn:
- gemaakt van 100% acryl (geen echt glas maar hard plastic)
- ontworpen voor kinderen;
- ideaal om te oefenen als overstap;
- vaatwasser bestendig;
- doorsnede 6,5cm en 7,5cm hoog;
- inhoud ongeveer 120ml;

Shoptip:
Zorg ervoor dat je meerdere glazen drinkbekers hebt zodat je altijd een drinkbeker beschikbaar hebt voor jouw kindje. Vooral wanneer je een vaatwasser hebt zul je voor s’ochtends, s’middags en s’avonds een glas voor je kindje willen hebben.

Maak je kinderservies compleet met kinderborden, kinderkommen en kinderbestek van Done by Deer.

Kinderbeker Done by Deer Roze | Mini

  • €3,95
  • Excl. BTW: €3,26

Tags: kinderbeker, kinderservies, plastic, roze