Kinderbeker Done by Deer Elphee Grijs

Drinkbeker Done by Deer Elphee grijs is een prachtig design kinderbeker van het type Mug in de kleur grijs met verwijderbare anti slip band. Wanneer jouw dreumes ongeveer 9 maanden is, kan je al beginnen met hem uit een beker te leren drinken en gebruik je deze melamine kinderbeker als oefenbeker. Heeft jouw kindje zijn drinkbeker leeg gedronken dan ziet hij op de bodem welk diertje (Elphee het olifantje) zich heeft verstopt in zijn design drinkbeker. Deze mooie grijze drinkbeker met grijze antislip band heeft een doorsnede van ongeveer 7,5cm.

Een melamine kinderbeker oogt als porselein maar kan net even iets meer hebben dan jouw delicate serviesgoed. Vooral met feest(dagen) is het fijn als jouw kleintje in stijl aan tafel kan zitten met mooi servies. De kinderbeker is ook leuk als bijvoorbeeld decoratieve potloodhouder of bakje waar je haarelastiekjes in doet of bijvoorbeeld houder voor wattenstaafjes/ thermometer in de babykamer. Gebruik deze leuke beker als drinkbeker of als accessoire. Het antislip bandje kan je kindje ook gebruiken als armbandje.

Bijzondere elementen van Kinderbeker Done by Deer Elphee Grijs zijn:
* stijlvolle kinderbeker voor kids vanaf 9 maanden;
* mooie grijze design drinkbeker met silicone verwijderbare anti slip band voor extra grip;
* kleine kinderbeker in handzaam formaat voor kleine handjes (dreumes, peuter en kleuter);
* doorsnede: ongeveer 7,5cm
* 100% melamine;

Shop tip!
Met leren drinken hoort ook knoeien. Wil je jouw kindje niet steeds in de gaten houden wanneer hij uit zijn beker drinkt, dan gebruik je het beste een antilekbeker of drinkfles. 

Kinderbeker Done by Deer Elphee Grijs

  • €5,99
  • Excl. BTW: €5,99