Kinderbeker Done by Deer Yummy+ Blauw

Geen plastic kinderbekers voor jouw kind! Dan is Kinderbeker YummyPlus Blauw het perfecte drinkmaatje voor jouw kindje. Deze prachtige kleine beker is gemaakt van melamine waardoor de beker automatisch een meer stijlvolle look heeft dan de vele plastic kinderbekers. Door zijn formaat is Kinderbeker YummyPlus (inhoud 120ml) uitermate geschikt voor kleine handjes.

Wanneer je zoekt naar kinderbekers met een porseleinen look zodat je kindjes beker eruit ziet alsof het een echt design drinkbeker is, dan kies je voor de stijlvolle melamine kinderservies collecties van het Zweedse Done by Deer.

Deze stijlvolle melamine drinkbeker is afkomstig uit de YummyPlus collectie van het Zweedse Done by Deer waarvan tevens andere kinderartikelen verkrijgbaar zijn zoals de bijpassende YummyPlus kinderkom en het YummyPlus kinderbestek. De collecties van Done by Deer zijn ideaal om onderling met elkaar naar hartelust te mixen en matchen zodat jij het meest stijlvolle kinderserviesje voor jouw kind samen kunt stellen. Jij de stijl en hij (of zij) de leuke vriendjes van Done by Deer.

De royale silicone sleeve die rondom de melamine onderzijde van de drinkbeker zit, geeft jouw kleintje extra grip. Doordat jouw kindje meer grip heeft op zijn kinderbeker geef je hem ook meer zekerheid om zelf uit zijn beker te leren drinken. Kinderbeker YummyPlus Blauw is zowel geschikt voor kinderen die net beginnen met het leren drinken uit een beker als kinderen die al wat meer gevorderd zijn. Kinderen beginnen meestal met leren drinken uit een beker vanaf ongeveer 9 maanden.

YummyPlus kinderbeker is de ideale beker voor iedereen die niet houdt van plastic kinderbekers maar de voorkeur geeft aan kinderservies met een porseleinen look. 

Kinderbeker Done by Deer Yummy+ Blauw

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: beker, drink, blauw