Hangknuffel Mamas & Papas Lappenpop Polly

Hangknuffel Lappenpop Polly is een stoffen pop waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen maar ook mee kan spelen door de verschillende activiteiten zoals bijtringen, rammelaar, rinkelend belletje en knisper strik. De verwijderbare C- ring die aan Polly maakt het mogelijk om haar tevens als speeltje aan bijvoorbeeld het autostoeltje/ maxicosi van je kind te bevestigen. Hangknuffel Pop Polly wordt het beste vriendinnetje van je kind voor thuis en onderweg. Het veelzijdige karakter van deze mooi lappenpop maakt haar al geschikt voor gebruik vanaf de geboorte en daardoor een prachtig kraamcadeau!

Pop Polly is een zogenaamde lappenpop en gemaakt van stof. Hierdoor is ze lekker knuffelbaar. De contrasterende kleuren in Polly’s design zorgen ervoor dat jouw kleintje maar al te graag met haar nieuwe vriendinnetje wil spelen. Laat je kindje de knisperende geluiden in de grote strik op Polly’s hoofd maar ontdekken. Of het rinkelende belletje in Polly’s buik. Wanneer je kindje toe is aan zijn eerste tandjes zullen de “bijtringen”aan Polly’s voeten voor verlichting zorgen evenals de rammelaar aan haar hand.

Ben je onderweg en wil je niet dat jouw kleintje haar nieuwe beste vriendin kwijtraakt, dan maak je lappenpop Polly eenvoudig vast met de verwijderbare C-ring.

Duurzaamheid tip Lappenpop Polly
Lappenpop Polly gaat nog langer meer door wanneer je kindje te oud wordt voor de activiteiten deze voorzichtig te verwijderen met een schaar. Eventuele openingen kan je dan weer gemakkelijk met een paar steken dichtnaaien.

Bijzondere kenmerken van Hangknuffel Pop Polly zijn:
* geschikt vanaf de geboorte;
* lappenpop met 4 activiteiten;
* grote roze strik voor knispergeluiden;
* belletje in haar buik rinkelt wanneer je haar heen en weer beweegt;
* rammelaar in de vorm van een bloem aan haar hand;
* bijtringen in de vorm van driehoekjes aan haar voeten;
* de verschillende geluiden dragen bij aan de auditieve ontwikkeling van je kind;
* de kleuren en activiteiten laten je kindje grijpen (oog-handcoördinatie);
* via C-ring eenvoudig te bevestigen aan de meeste kinderwagens, maxicosi etc;
* Polly is ongeveer 40cm lang;
* uniek kraamcadeau!;

Hangknuffel Mamas & Papas Lappenpop Polly

  • €19,95
  • Excl. BTW: €19,95