Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Roze

Fopspenen en fashion gaan hand in hand in de nieuwste fopspeen van Suavinex. Deze zacht roze voorgevormde fopspeen uit de Circus collectie van Suavinex is voorzien van lichtroze en donkerroze strepen een gele vlaggenlijn en schattige olifantje in het midden van de fopspeen. Fopspeen dental roze is geschikt voor baby's vanaf  0 maanden tot ongeveer 6 maanden.

Design fopspeen Roze Olifant is gemaakt van medisch gekeurd silicone. Silicone staat erom bekend dat het geen geur of smaakstoffen opneemt welke achter kunnen blijven vanuit je baby's voeding. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie. Fopspeen groen uit de circus collectie van Suavinex is een voorgevormde oftewel dental fopspeen. Een dental fopspeen wordt ook wel een anatomische fopspeen genoemd en zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes.


Pluspunten van fopspeen Dental Roze zijn:

* 0-6 maanden fopspeen;
* roze strepen, okergele vlaggenlijn en roze olifantje in het midden van de speen;
* silicone zuiggedeelte;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* medisch gekeurde fopspeen;
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Roze

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09