Speenkoord Elodie Details Geel

Design speenkoord van stof in zacht geel uit de Sweet Honey collectie van Elodie Details past perfect bij de gele Sweet Honey Harry fopspeen.

Dit stoffen speenkoord van Elodie Details voldoet aan de Europese veiligheidsrichtlijnen (EN-gecertificeerd) wat jou als ouder de zekerheid geeft dat je een veilig babyartikel koopt. Met een veilige afmeting van 19cm is dit speenkoord een stijlvol accessoire voor jouw kind.

Het speenkoord is geel. Aan de onderzijde is een metalen clip met een stuk van geel imitatieleer bevestigd. Om ervoor te zorgen dat de kleding van jouw kindje niet stuk gaat, heeft de clip in plaats van metalen tanden plastic tanden. Het gele silicone ringetje aan de bovenzijde bevestig je aan je Elodie Details fopspeen. Klik het ringetje gewoon over het ovale rondje van de speen en druk de ring naar beneden tot op het schild van de speen. Zo voorkom je dat jouw kindje zijn speen uit zijn mond laat vallen.

Deze gele design speenkoord is natuurlijk gemaakt om te matchen met de bijpassende Sweet Honey Harry fopspeen van Elodie Details of andere Elodie Details fopspenen. Toch kan je de speenkoorden van Elodie Details ook gebruiken op fopspenen met een ring. Je haalt dan het speenkoord door de ring en duwt de metalen clip door het silicone ringetje. Vervolens trek je alles zo lang aan totdat het speenkoord goed om het ringetje van je kindjes fopspeen sluit. 

Wil je meer Gele items shoppen, vul dan als zoekopdracht een kleur in of voer de naam in van een collectie, bijvoorbeeld Honey zodat je meer artikelen van een collectie kan bekijken.

Speenkoord Elodie Details Geel

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: speenkoord, stof, geel, leeuw