Speenkoord Elodie Details Graphic

De Graphic collectie van Elodie Details bevat nu ook prachtige zwart-witte speenkoorden, zoals Speenkoord Graphic Devotion. De speenkoorden van Elodie Details voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen (EN-gecertificeerd) wat jou als ouder de zekerheid geeft dat je een veilig babyartikel koopt. Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.

Het speenkoord is wit met vale (waterverfachtig) zwarte diagonale ruiten en is aan de onderzijde voorzien van een metalen clip. Om ervoor te zorgen dat de kleding van jouw kindje niet stuk gaat, heeft de clip in plaats van metalen tanden plastic tanden. Het zwarte ringetje aan de bovenzijde bevestig je aan je Elodie Details fopspeen. Klik het ringetje gewoon over het ovale rondje van de speen en druk de ring naar beneden tot op het schild van de speen. Zo voorkom je dat jouw kindje zijn speen uit zijn mond laat vallen.

Liefhebber van zwartwit? Maak jouw Graphic serie dan compleet met de bijpassende fopspeen en hydrofiele doeken. Die laatste is lekker luchtig op warme dagen in de kinderwagen of als dekentje voor je peuter wanneer hij in de wandelwagen zit. Wil je meer shoppen van Elodie Details ga dan naar onze merken categorie en klik op Elodie Details. Wil je op kleur shoppen, vul dan linksboven de gewenste kleur in als zoekopdracht. 

Speenkoord Elodie Details Graphic

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22