Speenkoord Elodie Details Blauw

Speenkoord blauw uit de Pretty Petrol collectie van Elodie Details is een stoffen stijlvol blauw speenkoord. Aan de onderzijde van het speenkoord is een metalen clip in zilver met een stuk van zwart imitatieleer bevestigd. Speenkoord Pretty Petrol blauw is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.

Om ervoor te zorgen dat de kleding van jouw kindje niet stuk gaat, heeft de clip in plaats van metalen tanden plastic tanden. Het zwarte ringetje aan de bovenzijde bevestig je aan je Elodie Details fopspeen. Klik het ringetje gewoon over het ovale rondje van de speen en druk de ring naar beneden tot op het schild van de speen. Zo voorkom je dat jouw kindje zijn speen uit zijn mond laat vallen. De speenkoorden van Elodie Details voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen (EN-gecertificeerd) wat jou als ouder de zekerheid geeft dat je een veilig babyartikel koopt. 

Fopspeenkoorden van Elodie Details passen tevens om fopspenen met een ringetje. Vouw het speenkoord om de ring en schuif de clip door het ringetje van je speenkoord.

Speenkoord Elodie Details Blauw

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22