Speenkoorden

Speenkoorden

Een speenkoord is een veelal stoffen koord waarmee je voorkomt dat de fopspeen van jouw kindje op de grond valt of kwijt raakt. Bij Jill xox vind je speenkoorden van Elodie Details en Suavinex. Bekijk nu snel alle speenkoorden van Jill xox online!

Weergegeven:
Sorteren op:

Baby cadeau set Hygge by Suavinex Meisje |8-dlg

Babycadeau set Hygge Roze van Suavinex is het meest uitgebreide welkomstcadeau wat je ouders kunt geven voor hun pasgeboren baby. De Welcome baby Hygge cadeauset van Suavinex bestaat uit maar liefst 8 delen. Shop deze set nu voor jouw eigen babyuit..

€49,00 Excl. BTW: €49,00

Speenkoord Elodie Details Moon Balloon

De speenkoorden van Elodie Details voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen (EN-gecertificeerd) wat jou als ouder de zekerheid geeft dat je een veilig babyartikel koopt. Het speenkoord is grijs met daarop baluw-wit gestreepte luchtballonnen...

€9,95 Excl. BTW: €9,95

Speenkoord Elodie Details Roze | Bedouin Stories

Hip stoffen speenkoord uit de Bedouin Stories collectie van Elodie Details. Speenkoord Elodie Details roze voldoet aan de Europese veiligheidsrichtlijnen (EN-12586 gecertificeerd) wat jou als ouder de zekerheid geeft dat je een veilig babyartikel ..

€9,95 Excl. BTW: €9,95

Speenkoord Elodie Details Zilver

Het Ugly Duckling speenkoord is grijs met witte zwaantjes.  Aan de onderzijde is een metalen clip in goud met een stuk van zwart imitatieleer bevestigd. Dit stijlvolle speenkoord is al geschikt vanaf de geboorte!Om ervoor te zorgen dat d..

€9,95 Excl. BTW: €9,95

Speenkoord Suavinex M-Life Blauw

Steeds de fopspeen van je kind aan het zoeken of valt het tutje voor de zoveelste keer buiten op de grond? Maak het jezelf dan makkelijk en koop fopspeenkoord Blauw in schattig beermodel uit de Meaningful Life collectie van Suavinex.Fops..

€8,99 Excl. BTW: €8,99

Speenkoord Suavinex M-Life Groen

Steeds de fopspeen van je kind aan het zoeken of valt het tutje voor de zoveelste keer buiten op de grond? Maak het jezelf dan makkelijk en koop fopspeenkoord groen in schattig beermodel uit de Meaningful Life collectie van Suavinex.Fops..

€8,99 Excl. BTW: €8,99

Speenkoord Suavinex M-Life Paars

Steeds de fopspeen van je kind aan het zoeken of valt het tutje voor de zoveelste keer buiten op de grond? Maak het jezelf dan makkelijk en koop fopspeenkoord Paars in schattig beermodel uit de Meaningful Life collectie van Suavinex.Fops..

€8,99 Excl. BTW: €8,99

Speenkoord Suavinex Meaningful Life Rood

Bijzondere elementen speenkoord Meaningful Life Rood van Suavinex zijn: * geweven koord met grote knoopbutton; * plastic clip voor bevestiging aan kleding; * voorkomt dat je baby's speen op de grond valt; * bevestig de clip aan de kleding ..

€9,95 Excl. BTW: €9,95

Speenkoord Suavinex Smoothie Oranje

Het gebruik van een speenkoord draagt bij aan een goede hygiene van de babyartikelen waarmee jouw baby in aanraking komt. Vooral de babyartikelen die jouw kindje veelvuldig in zijn mondje stopt wil je natuurlijk zo schoon mogelijk houden. Een spee..

€7,95 Excl. BTW: €7,95

Speenkoord Suavinex Smoothie Roze

Vrolijk speenkoord met roze strikjes uit de clouds collectie van Suavinex. Dit speenkoord speciaal ontworpen om perfect te matchen met de prachtige silicone smoothie fopspenen van Suavinex. Daarbij helpt een speenkoord jou om een babyartikelen zoa..

€7,95 Excl. BTW: €7,95

Speenkoord Suavinex Sweet Candy Sweets

Steeds de fopspeen van je kind aan het zoeken of valt de speen/ het tutje voor de zoveelste keer buiten op de grond? Maak het jezelf dan makkelijk en koop een hippe Sweet Candy fopspeenketting.Pluspunten van de Fopspeenkettingen uit de S..

€7,95 Excl. BTW: €7,95