Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Prematuur fopspeen Latex -2.4 Suavinex Zalm roze | Fusion Dental

Stijlvolle fopspeen voor prematuur geboren baby's koop je direct online bij Jillxox.nl. Deze roze dental fopspeen is al geschikt voor baby's die tot 2 maanden te vroeg zijn geboren. Het zuiggedeelte is gemaakt van 100% natuurlijk rubber voor meer zuigcomfort. 

Roze prematuur fopspeen met trendy Indian Girl printje. Deze mooie -2.4 Fusion voorgevormde latex fopspeen van Suavinex helpt jou om de zuigbehoefte van jouw te vroeg geboren baby te stillen en is ook een stijlvol mode item. Een prachtig accessoire om jouw baby’s outfit compleet te maken. Jouw baby’s gezichtje trekt de aandacht met deze prachtige roze fopspeen! Prematuur fopspeen -2.4 Roze van Suavinex is geschikt voor baby’s die tot 2 maanden te vroeg worden geboren. Ook  voor newborns vanaf 0 maanden is dit de perfecte fopspeen! 

De dental prematuur speentjes van Suavinex hebben een voorgevormd oftewel dental speengedeelte. Dit verminderd de druk die ontstaat door het zuigen en zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en toekomstige tandjes. Het vlindervormige schild van deze Zalm Roze Suavinex fopspeen heeft een roze middengedeelte met daarop een indianen gezichtje. Daarbij is het schild voorzien van ventilatiegaten die huidirritatie rondom jouw baby's mondje voorkomen. Bovendien is het schild zo gevormd dat je kindje bij eventueel hard zuigen geen fopspeenafdruk op zijn gezichtje heeft. 

De prematuur fopspenen van Suavinex zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen waardoor ze niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi zijn. Want zeg nou zelf, ook jouw prematuur geboren baby verdient de mooiste fopspeen. Wanneer je een Suavinex fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw prematuur geboren baby. 


Pluspunten van de Fusion Prematuur Fopspeen -2/4 Roze Indian Girl  zijn:

* geschikt vanaf een vroeggeboorte van -2 maanden of baby's vanaf 0 maanden;
* -2 maanden is ongeveer gelijk aan 30 weken zwangerschap;
* mooi klein vlindervormig schild;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* latex zuiggedeelte;
* ontwikkeld in samenwerking met tandartsen

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Prematuur fopspeen Latex -2.4 Suavinex Zalm roze | Fusion Dental

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95

Tags: fopspeen, latex, dental, anatomisch, voorgevormd, fusion, vlinder, prematuur, roze, indian