Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Prematuur fopspeen Latex -2.4 Suavinex Groen | Fusion Dental

Prematuur fopspeen Suavinex Latex groen stilt de zuigbehoefte van jouw te vroeg geboren baby en helpt jouw baby om gelukshormonen aan te maken waardoor je baby makkelijker kan ontspannen. Daarnaast is dit prachtige fopspeentje in effen mintgroen een mooi accessoire om jouw baby’s outfit compleet te maken. Deze prematuur fopspeen is een zogenaamde voorgevormde anatomische fopspeen en is geschikt voor zowel prematuur geboren als pasgeboren baby's vanaf 0 maanden.

De prematuur fopspenen van suavinex zijn al geschikt voor baby’s die tot 2 maanden te vroeg worden geboren. Ook voor newborns vanaf 0 maanden, de baby's die dus vanaf 37 weken zwangerschap worden geboren, is dit de perfecte fopspeen! 

Voorgevormd Anatomisch of Vormloos Natural zuiggedeelte
Anatomische prematuur speentjes van Suavinex hebben een voorgevormd oftewel dental speengedeelte. Men zegt dat dit verwarring voorkomt van jouw baby met de borst wanneer je (straks) borstvoeding geeft. Het vlindervormige schild van de fopspeen is voorzien van ventilatiegaten die huidirritatie rondom jouw baby's mondje voorkomen. Ook zorgt de dental speen voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Mijn eigen ervaring als moeder is dat mijn kinderen geen probleem hebben gehad door het gebruik van een natural fopspeen met het aanleggen van de borst. Dus mocht je kindje de voorkeur geven aan een natural fopspeen dan zou dit geen probleem moeten zijn.

Ontwikkeld in samenwerking met tandartsen
De prematuur fopspenen van Suavinex zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen waardoor ze niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi zijn. Want zeg nou zelf, ook jouw prematuur geboren baby verdient de mooiste fopspeen. Wanneer je een Suavinex fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw prematuur geboren baby. 


Pluspunten van de Fusion Prematuur Latex Fopspeen -2.4 Mintgroen zijn:

* geschikt vanaf een vroeggeboorte van -2 maanden of baby's vanaf 0 maanden;
* -2 maanden is ongeveer gelijk aan 30 weken zwangerschap;
* mooi klein vlindervormig schild;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* latex zuiggedeelte;
* ontwikkeld in samenwerking met tandartsen

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Prematuur fopspeen Latex -2.4 Suavinex Groen | Fusion Dental

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95