Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Prematuur fopspeen -2.4 Wit Suavinex | Fusion Dental

Vlindervormige prematuur fopspeen zoals deze fusion fopspeen van Suavinex koop je eenvoudig bij Jillxox.nl. Prematuur fopspeen -2.4 Fusion Wit met stoere dinosaurus van Suavinex is geschikt voor baby’s die tot 2 maanden te vroeg worden geboren. Ook  voor newborns vanaf 0 maanden is dit de perfecte fopspeen! 

Prematuur fopspeen -2.4 Fusion wit er niet alleen om de zuigbehoefte van jouw te prematuur geboren baby te stillen maar het is ook een stijlvol mode item en relaxmiddel. Deze vlindervormige prematuur fopspeen is voorzien van een dental silicone speen. Een prachtig accessoire om jouw baby’s outfit compleet te maken. Wanneer je baby zuigt maakt hij het zogenaamde gelukshormoon aan waardoor je baby dus blij wordt van het zuigen op zijn fopspeen. Een blije baby is een ontspannen baby. Heeft je baby veel zuigbehoefte? Gun hem (en jezelf) dan een stijlvolle Suavinex fopspeen. Een fopspeen die voldoet aan de behoefte van jouw newborn en past bij jouw gevoel van stijl.  Welke prematuur fopspeen je ook kiest uit de Fusion fopspenen collectie van Suavinex, jouw baby’s gezichtje trekt de aandacht! 

De prematuur fopspeen Fusion Wit van Suavinex is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen waardoor deze fopspeen niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi is. Want zeg nou zelf, ook jouw prematuur geboren baby verdient de mooiste fopspeen. Wanneer je een Suavinex fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw prematuur geboren baby. 


Pluspunten van de Fusion Prematuur Fopspeen -2.4 Wit zijn:

* geschikt vanaf een vroeggeboorte van -2 maanden of baby's vanaf 0 maanden;
* -2 maanden is ongeveer gelijk aan 30 weken zwangerschap;
* mooi klein vlindervormig schild;
* transparant ringetje;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* siliconen dental zuiggedeelte;
* ontwikkeld in samenwerking met tandartsen;

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Prematuur fopspeen -2.4 Wit Suavinex | Fusion Dental

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95

Tags: prematuur, speen, dental, combi, natural, dino