Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Newborn fopspeen -2.4 Suavinex Zalm roze | Fusion Combi

Newborn combi fopspeen voor pas geboren baby's en prematuurtjes koop je direct online bij Jillxox.nl. Deze roze silicone combi fopspeen is ook al geschikt voor baby's die tot 2 maanden te vroeg zijn geboren. 

Roze newborn fopspeen met trendy Indian Girl printje. Deze mooie -2.4 Fusion fopspeen van Suavinex helpt jou om de zuigbehoefte van jouw te vroeg geboren baby te stillen en is ook een stijlvol mode item. Een prachtig accessoire om jouw baby’s outfit compleet te maken. Jouw baby’s gezichtje trekt de aandacht met deze prachtige roze fopspeen! Combi fopspeen -2.4 Roze van Suavinex is geschikt voor baby’s die tot 2 maanden te vroeg worden geboren. Ook voor pasgeboren baby's vanaf 0 maanden is dit de perfecte fopspeen! 

De vormloze combi fopspeen ook wel bekend als natural fopspeen of kers fopspeen zit altijd goed in je baby's mondje doordat deze anders dan de dental fopspeen geen onder of bovenkant heeft. Het vlindervormige schild van deze Roze Suavinex fopspeen heeft een roze middengedeelte met indianen meisje. Daarbij is het schild voorzien van ventilatiegaten die huidirritatie rondom jouw baby's mondje voorkomen. Bovendien is het schild zo gevormd dat je kindje bij eventueel hard zuigen geen fopspeenafdruk op zijn gezichtje heeft. 

De prematuur fopspenen van Suavinex zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen waardoor ze niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi zijn. Want zeg nou zelf, ook jouw prematuur geboren baby verdient de mooiste fopspeen. Wanneer je een Suavinex fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw prematuur geboren baby. 


Pluspunten van de Fusion Newborn combi Fopspeen -2/4 Roze Indian Girl  zijn:

* geschikt vanaf een vroeggeboorte van -2 maanden of baby's vanaf 0 maanden;
* -2 maanden is ongeveer gelijk aan 30 weken zwangerschap;
* mooi klein vlindervormig schild;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* rond vormloos zuiggedeelte;
* siliconen zuiggedeelte;
* ontwikkeld in samenwerking met tandartsen

Newborn fopspeen -2.4 Suavinex Zalm roze | Fusion Combi

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95

Tags: newborn fopspeen, combi fopspeen, siliconen fopspeen, allergeen, prematuur, geboorte