Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Prematuur fopspeen -2.4 Fusion Groen Suavinex | Driehoekjes Dental

Groene vlindervormige prematuur fopspeen -2.4 prematuur is er niet alleen om de zuigbehoefte van jouw te vroeg geboren baby te stillen maar het is ook een stijlvol mode item en relaxmiddel.  Prematuur fopspeen -2.4 Aqua Blauw van Suavinex is geschikt voor baby’s die tot 2 maanden te vroeg worden geboren. Ook  voor newborns vanaf 0 maanden is dit de perfecte fopspeen! 


Deze vlindervormige prematuur fopspeen is verkrijgbaar als dental silicone of als combi/ natural silicone fopspeen. Een prachtig accessoire om jouw baby’s outfit compleet te maken. Welke prematuur fopspeen je ook kiest uit de Fusion fopspenen collectie van Suavinex, jouw baby’s gezichtje trekt de aandacht! De prematuur fopspeen Fusion Groen van Suavinex is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen waardoor deze fopspeen niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi is. Want zeg nou zelf, ook jouw prematuur geboren baby verdient de mooiste fopspeen. Wanneer je een Suavinex fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw prematuur geboren baby. 

De dental prematuur speentjes van Suavinex hebben een voorgevormd oftewel dental speengedeelte. Dit voorkomt verwarring van jouw baby met de borst wanneer je (straks) borstvoeding geeft. Ook zorgt de dental speen voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. De vormloze combi fopspeen ook wel bekend als natural fopspeen of kers fopspeen zit altijd goed in je baby's mondje doordat deze anders dan de dental fopspeen geen onder of bovenkant heeft. Tevens zorgt deze vorm voor een snelle acceptatie doordat het overeenkomt met de moederborst. Het vlindervormige schild van deze Groene Suavinex fopspeen heeft een wit middengedeelte met regenwolkje. Daarbij is het schild voorzien van ventilatiegaten die huidirritatie rondom jouw baby's mondje voorkomen. Bovendien is het schild zo gevormd dat je kindje bij eventueel hard zuigen geen fopspeenafdruk op zijn gezichtje heeft. 


Pluspunten van de Fusion Prematuur Fopspeen -2.4 Groen zijn:

* geschikt vanaf een vroeggeboorte van -2 maanden of baby's vanaf 0 maanden;
* -2 maanden is ongeveer gelijk aan 30 weken zwangerschap;
* mooi klein vlindervormig schild;
* transparant ringetje;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* siliconen zuiggedeelte;
* verkrijgbaar als dental of als combi fopspeen model;
* ontwikkeld in samenwerking met tandartsen;

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Prematuur fopspeen -2.4 Fusion Groen Suavinex | Driehoekjes Dental

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95

Tags: prematuur, speen, dental, combi, natural, vlinder