Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Prematuur fopspeen -2.4 Blauw Suavinex

Deze stijlvolle prematuur fopspeen van Suavinex in prachtig in effen aqua blauw met de tekst "I am Trendy"en is geschikt voor baby’s -2 tot ongeveer 4 maanden. Dit betekent dat deze fopspeen geschikt is voor prematuur geboren baby’s die tot 2 maanden (-2) tevroeg zijn geboren maar ook gebruikt kan worden door baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 4 maanden.

Suavinex heeft verschillende fopspeenmodellen. De Fusion fopspenen staan bekend om hun vlindervormige schild. Het schild is voorzien van ventilatiegaten waardoor overmatig speeksel eenvoudig kan afvloeien. Hierdoor is er minder contact met de huid en ontstaat er minder wrijving waardoor de kans op huidirritatie bij jouw baby aanzienlijk kleiner is. De i am trendy fopspeen is verkrijgbaar als dental/ anatomische fopspeen met een silicone zuiggedeelte.

De fopspenen van Suavinex worden ontwikkeld in samenwerking met tandartsen.  Een suavinex fopspeen is dus niet alleen veilige maar ook een mooi accessoire voor ouders die houden van fashion en design voor hun kind.

Bijzondere kenmerken van prematuur fopspeen I am trendy:
*geschikt vanaf -2.4 maanden tot ongeveer 4 maanden;
* silicone dental zuiggedeelte;
* aqua blauw schild met de tekst "I am Trendy"in licht aqua blauw;
* dental fopspeen voor meer comfort tijdens het zuigen en in rust voor kaken en doorkomende tandjes;
* mooi vlindervormig schild;
* voorkomt huidirritatie; 


Shop direct mee!
Vergeet niet om meteen één of meerdere exemplaren voor jouw kindje te kopen. Voordat je het weet is je kindje zijn fopspeen kwijt of heb je zijn speentje ergens laten liggen. Niets is erger dan na sluitingstijd van de winkels erachter te komen dat je jouw kindjes speen kwijt bent. Zorg er dus voor dat je altijd reserve spenen hebt.

 

Tip!
Vanaf ongeveer 4 maanden begint de ontwikkeling van tandjes en neemt de behoefte om  ergens op te kauwen toe. Hoewel jouw baby het heerlijk zal vinden om de jeuk van doorkomende tandjes tegen te gaan door op zijn fopspeen te bijten is dit echter niet wenselijk. Zie je dat jouw baby op zijn speen begint te bijten en te kauwen verwijder dan direct de speen en geef je baby een bijtring. Een speen is in tegenstelling tot een bijtring niet ontworpen om op te bijten of te kauwen. 

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Prematuur fopspeen -2.4 Blauw Suavinex

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95

Tags: prematuur, speen, dental, combi, natural, vlinder, tekst