Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Newborn fopspeen -2.4 Suavinex Blauw | Fusion Combi

Suavinex Newborn combi fopspeen -2.4 is een stijlvol mode item en relaxmiddel voor jouw baby. Deze newborn fopspeen is geschikt voor baby’s tussen de 0 en 6 maanden. Ook te vroeg geboren prematuur baby's die tot 2 maanden te vroeg zijn geboren mogen deze fopspeen gebruiken. De fopspeen is voorzien van een non-allergene silicone zuiggedeelte. Doordat de Newborn combi fopspeen altijd goed in je baby's mondje zit is dit de perfecte fopspeen voor jouw babyuitzet! 

De ronde newborn fopspeen heeft een rond silicone vormloos zuiggedeelte en wordt ook wel kers fopspeen genoemd. Doordat deze fopspeen in tegenstelling tot de dental fopspeen geen onder of bovenzijde heeft, zit deze speen altijd goed in je baby's mondje. Tevens zorgt de rond vorm voor een snelle acceptatie doordat het overeenkomt met de moederborst. Het vlindervormige schild van deze stijlvolle Blauwe Suavinex fopspeen heeft een wit middengedeelte met regenwolkje.

Het fopspeenschild heeft luchtdoorlatende gaten die huidirritatie rondom jouw baby's mondje voorkomen. Daarbij is het schild zo gevormd dat je kindje bij eventueel hard zuigen geen fopspeenafdruk op zijn gezichtje heeft. 

De prematuur newborn fopspeen Fusion Aqua Blauw van Suavinex is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen waardoor deze fopspeen niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi is.


Pluspunten van de Fusion Newborn Fopspeen -2.4 Aqua Blauw zijn:

* geschikt voor newborn baby's vanaf 0 maanden;
* geschikt vanaf een vroeggeboorte van -2 maanden;
* -2 maanden is ongeveer gelijk aan 30 weken zwangerschap;
* mooi klein vlindervormig schild;
* transparant ringetje;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* siliconen combi zuiggedeelte;
* rond vormloos zuiggedeelte;
* ontwikkeld in samenwerking met tandartsen;

Newborn fopspeen -2.4 Suavinex Blauw | Fusion Combi

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95

Tags: newborn fopspeen, 0-6 maanden, silicone fopspeen, combi fopspeen, natural fopspeen, geboorte