Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Prematuur fopspeen -2.4 Paars Suavinex | Fusion Combi

Deze prachtige paarse fopspeen prematuur is ideaal voor pasgeboren baby's en prematuur geboren baby's die tot 2 maande te vroeg zijn geboren.  Dit betekent dat deze fopspeen geschikt is voor prematuur geboren baby’s die tot 2 maanden (-2) tevroeg zijn geboren maar ook gebruikt kan worden door baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 4 maanden.

Suavinex heeft verschillende fopspeenmodellen. De Fusion fopspenen staan bekend om hun vlindervormige schild. Het schild is voorzien van ventilatiegaten waardoor overmatig speeksel eenvoudig kan afvloeien. Hierdoor is er minder contact met de huid en ontstaat er minder wrijving waardoor de kans op huidirritatie bij jouw baby aanzienlijk kleiner is. Fusion fopspeen paars is een combi/ fysiologische fopspeen. Shop meteen die leuke bijpassende fopspeenketting voor jouw kleine fee mee!


Bijzondere kenmerken van Fusion fopspeen paars zijn:
* geschikt voor zowel newborn als prematuur geboren baby's tot ongeveer 4 maanden;
* licht paars schild (lila met gele sterachtige vormen);
* combi fopspeen, zit altijd goed in de mond;
* mooi vlindervormig schild;
* voorkomt huidirritatie;

fusion fopspeen collectie -2 tot 4 maanden suavinex 2015-2

 


Shop direct mee!
Vergeet niet om meteen één of meerdere exemplaren voor jouw kindje te kopen. Voordat je het weet is je kindje zijn fopspeen kwijt of heb je zijn speentje ergens laten liggen. Niets is erger dan na sluitingstijd van de winkels erachter te komen dat je jouw kindjes speen kwijt bent. Zorg er dus voor dat je altijd reserve spenen hebt.

 

Tip!
Vanaf ongeveer 4 maanden begint de ontwikkeling van tandjes en neemt de behoefte om  ergens op te kauwen toe. Hoewel jouw baby het heerlijk zal vinden om de jeuk van doorkomende tandjes tegen te gaan door op zijn fopspeen te bijten is dit echter niet wenselijk. Zie je dat jouw baby op zijn speen begint te bijten en te kauwen verwijder dan direct de speen en geef je baby een bijtring. Een speen is in tegenstelling tot een bijtring niet ontworpen om op te bijten of te kauwen. 

Prematuur fopspeen -2.4 Paars Suavinex | Fusion Combi

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95

Tags: prematuur, speen, dental, combi, natural