Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Prematuur fopspeen -2.4 Blauw Ruit Suavinex

Prematuur vlindervormige fopspeen van Suavinex in blauw met stoer ruitje wat doet denken aan het bekende Burberry ruitje. Deze prachtige fopspeen is zowel geschikt voor prematuur geboren baby's die tot 2 maanden te vroeg zijn geboren als baby's die volledig voldragen ter wereld zijn gekomen. 

Suavinex heeft verschillende fopspeenmodellen. De Fusion fopspeen staat bekend om zijn vlindervormige schild. Het schild is voorzien van ventilatiegaten waardoor overmatig speeksel eenvoudig kan afvloeien. Hierdoor ontstaat er minder wrijving met de huid door speeksel waardoor de kans op huidirritatie bij jouw baby aanzienlijk kleiner is. Deze mooie fopspeen is zowel verkrijgbaar als dental/ anatomische fopspeen en als combi/ fysiologische fopspeen.

De fopspenen van Suavinex worden ontwikkeld in samenwerking met tandartsen.  Een suavinex fopspeen is dus niet alleen veilig maar ook een mooi accessoire voor ouders die houden van fashion en design voor hun kind. Shop ook direct de bijpassende fopspeenketting mee!

Bijzondere kenmerken van Fusion fopspeen Blauw zijn:
* geschikt voor baby's vanaf 0 maanden;
* geschikt voor baby's die tot 2 maanden te vroeg zijn geboren (prematuur);
* blauw schild met donkerblauwe en witte lijnen;
* combi fopspeen, zit altijd goed in de mond;
* dental fopspeen voor meer comfort tijdens het zuigen en in rust voor kaken en doorkomende tandjes;
* mooi vlindervormig schild;
* voorkomt huidirritatie;

fusion fopspeen collectie -2 tot 4 maanden suavinex 2015-2

 


Shop direct mee!
Vergeet niet om meteen één of meerdere exemplaren voor jouw kindje te kopen. Voordat je het weet is je kindje zijn fopspeen kwijt of heb je zijn speentje ergens laten liggen. Niets is erger dan na sluitingstijd van de winkels erachter te komen dat je jouw kindjes speen kwijt bent. Zorg er dus voor dat je altijd reserve spenen hebt.

 

Tip!
Vanaf ongeveer 4 maanden begint de ontwikkeling van tandjes en neemt de behoefte om  ergens op te kauwen toe. Hoewel jouw baby het heerlijk zal vinden om de jeuk van doorkomende tandjes tegen te gaan door op zijn fopspeen te bijten is dit echter niet wenselijk. Zie je dat jouw baby op zijn speen begint te bijten en te kauwen verwijder dan direct de speen en geef je baby een bijtring. Een speen is in tegenstelling tot een bijtring niet ontworpen om op te bijten of te kauwen. 

Prematuur fopspeen -2.4 Blauw Ruit Suavinex

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,95

Beschikbare opties:

Tags: prematuur, speen, dental, combi, natural, vlinder