Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Knuffel voor fopspeen | Lammetje Lizzy

Knuffelspeen Lizzy van Zazu is het perfecte hulpmiddel voor ouders die worstelen met zoekgeraakte fopspenen! Geschikt vanaf de geboorte dus super als kraamcadeau of babyshower gift!


Het probleem van fopspenen is dat ze vaak kwijt raken. Ze vallen uit je baby’s mond wanneer hij huilt of uit je kindjes handen wanneer deze in de buggy zit. Als ouder zijnde kan jou dit de nodige frustratie opleveren, want waar is nou die speen gebleven? Knuffelspeen Lizzy maakt hier een einde aan.

De knuffel maak je dankzij de bevestigingslus eenvoudig vast aan elke speen die voorzien is van een ring. En als je kindje zijn knuffel een keer laat vallen dan kun je deze gewoon even wassen. Gebruik hiervoor het liefst een handwas programma en volg de voorschriften van de leverancier. Zo heeft je kindje het langst plezier van zijn nieuwe vriendje.

Deze leuke knuffel voor de speen van je kindje is met een afmeting van 20cm x 6cm x 12cm lekker compact zodat hij goed kan worden vastgehouden door jouw kindje. Daarbij is Lizzy heerlijk knuffelzacht waardoor de knuffel ook de nodige comfort biedt op het gebied van bijvoorbeeld troosten.

Shoptip
Kinderen raken snel gehecht aan knuffels. Hierdoor doe je er verstandig aan om een extra Knuffelspeen aan te schaffen in het geval je zijn knuffelspeen bijvoorbeeld in je haast vergeet mee te nemen. Leg daarom voor de zekerheid altijd 1 exemplaar in de luiertas en zorg er tevens voor dat er ook een reserve speen in de luiertas aanwezig is. Zo voorkom je dat je onverhoopt in een situatie terecht komt waarbij je geen speen voor jouw kindje hebt. Niets is zo vervelend als een autorit of een dagje uit met een kind waarvan je de speen bent vergeten. We spreken uit ervaring en kunnen je dus van daaruit aangeven dat dit niet iets is wat je wilt meemaken. Neem dat maar van ons aan. 

Knuffel voor fopspeen | Lammetje Lizzy

  • Merk: Zazu
  • Model: Lizzy
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,99
  • Excl. BTW: €9,99

Tags: knuffel, baby, kind, geboorte, kraamcadeau, babyshower