Fopspeen 18+ Suavinex DUO Fusion Groen

Fopspenen 18+ DUO Fusion Groen van Suavinex bestaat uit twee voorgevormde dental fopspenen voor kindjes vanaf 18 maanden en ouder. Het anatomische dental zuiggedeelte is gemaakt van superzachte silicone voor een prettigere zuigbeleving. Daarbij hebben de spenen een vlakke onderkant en een bollere bovenkant welke voor een perfecte aansluiting zorgt met het gehemelte tijdens het zuigen.

Het fopspeenschild heeft een zogenaamde vlinder vorm en is voorzien van ventilatiegaten. De ventilatiegaten zorgen ervoor dat er lucht tussen je kindjes huid en de fopspeen in kan circuleren waarmee wrijving met de huid wordt voorkomen en overtollig speeksel kan afvloeien. Jouw kindje zal hierdoor geen last hebben van huidirritaties. De kleine transparante ring zorgt ervoor dat je kindje zijn fopspeen zelf gemakkelijker in zijn mond kan doen en dient tevens als bevestiging voor een speenkoord of fopspeenketting.

Deze fopspenen set bestaat uit 2 vlinder fopspenen. Een fopspeen is donkerblauw met een turquoise achtig accent en donkerblauwe zwaluwen. De andere fopspeen is geheel turquoise met donkerblauwe zwaluwen.

Shop direct mee!
Shop meteen de handige duo fopspeen bewaardoos mee waarin je twee fopspenen hygiënisch kunt opbergen. En natuurlijk een stijlvolle fopspeenketting als leuk sieraad en zodat je de fopspeen van je kindje niet kwijtraakt of op de grond laat vallen.

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Anatomische dental fopspeen 

 

Leeftijd

* vanaf 18 maanden en ouder;

 

Zuiggedeelte

* voorgevormd zuiggedeelte;
* anatomische speen;
* bootst de vorm van de tepel na tijdens borstvoeding;
* zacht silicone;
* medisch gekeurd;

 

Schild

* vlindervormig schild;
* voorzien van ventilatiegaten;
* voorkomt wrijving van de huid (huidirritatie);
* voorzien van ring tbv fopspeenketting;
 

Bijpassende fopspeenkettingen en fopspeenkoorden zijn apart verkrijgbaar

 

Lees voor meer informatie over onderhoud, reiniging en veilig gebruik altijd de handleiding van de fabrikant!

Fopspeen 18+ Suavinex DUO Fusion Groen

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40