Prematuur fopspeen -2.4 Roze Suavinex

Stijlvolle fopspeen voor prematuur geboren baby's koop je direct online bij Jillxox.nl. Deze roze speen is al geschikt voor baby's die tot 2 maanden te vroeg zijn geboren. 

Roze prematuur fopspeen met trendy Indian Girl printje. Deze mooie -2.4 Fusion fopspeen van Suavinex helpt jou om de zuigbehoefte van jouw te vroeg geboren baby te stillen en is ook een stijlvol mode item. Een prachtig accessoire om jouw baby’s outfit compleet te maken. Jouw baby’s gezichtje trekt de aandacht met deze prachtige roze fopspeen! Prematuur fopspeen -2.4 Roze van Suavinex is geschikt voor baby’s die tot 2 maanden te vroeg worden geboren. Ook  voor newborns vanaf 0 maanden is dit de perfecte fopspeen! Deze prematuur fopspeen is verkrijgbaar als dental silicone of als combi silicone fopspeen.
LET OP: vanaf het najaar zal ook de latex variant verschijnen!

De dental prematuur speentjes van Suavinex hebben een voorgevormd oftewel dental speengedeelte. Dit voorkomt verwarring van jouw baby met de borst wanneer je (straks) borstvoeding geeft. Ook zorgt de dental speen voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. De vormloze combi fopspeen ook wel bekend als natural fopspeen of kers fopspeen zit altijd goed in je baby's mondje doordat deze anders dan de dental fopspeen geen onder of bovenkant heeft. Het vlindervormige schild van deze Rozee Suavinex fopspeen heeft een wit middengedeelte met regenwolkje. Daarbij is het schild voorzien van ventilatiegaten die huidirritatie rondom jouw baby's mondje voorkomen. Bovendien is het schild zo gevormd dat je kindje bij eventueel hard zuigen geen fopspeenafdruk op zijn gezichtje heeft. 

De prematuur fopspenen van Suavinex zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen waardoor ze niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi zijn. Want zeg nou zelf, ook jouw prematuur geboren baby verdient de mooiste fopspeen. Wanneer je een Suavinex fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw prematuur geboren baby. 


Pluspunten van de Fusion Prematuur Fopspeen -2/4 Roze Indian Girl  zijn:

* geschikt vanaf een vroeggeboorte van -2 maanden of baby's vanaf 0 maanden;
* -2 maanden is ongeveer gelijk aan 30 weken zwangerschap;
* mooi klein vlindervormig schild;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* siliconen zuiggedeelte;
* verkrijgbaar als dental of als combi fopspeen model;
* ontwikkeld in samenwerking met tandartsen

Prematuur fopspeen -2.4 Roze Suavinex

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09

Beschikbare opties:

Tags: prematuur, speen, dental, combi, natural