Fopspeen 0-4 maanden Newborn Blauw Suavinex Haute Couture

De Haute Couture fopspeen is een luxe ronde fopspeen om jouw newborn baby's zuigbehoefte mee te stillen. Deze prachtige kristalheldere fopspeen met transparant schild en witte versieringen is jouw baby's eerste (mond)sieraad. De kobalt blauwe Haute Couture fopspeen is voorzien van een silicone vormloos combi zuiggedeelte waardoor de fopspeen altijd goed in jouw baby's mondje zit. Geen gedoe dus welke kant boven of onder moet. Perfecte adaptatie bij newborn baby's. Musthave voor ouders! 

De Haute Couture collectie van Suavinex is speciaal ontworpen om jouw baby zijn eerste sieraad te geven, zijn eigen fopspeen met een hoog luxe gehalte door het kristalheldere schild en de subtiele bewerkingen. Deze siliconen ronde fopspeen van Suavinex is niet alleen ontzettend mooi om naar te kijken maar ze zijn ook medisch verantwoord. Zo weet je als ouder dat jouw kindje een veilige fopspeen heeft die er ook nog eens super stylish uitziet.

Wanneer je een Suavinex Haute Couture fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw baby. Jouw gevoel voor stijl en een veilige fopspeen voor jouw baby worden probleemloos samengebracht in de Haute Couture collectie. Bovendien is de 0-4 maanden helder blauwe fopspeen van Suavinex voorzien van ventilatiegaten om zo huidirritatie te voorkomen. Wanneer je baby zuigt er speeksel vrij komen tussen het schild van de fopspeen en je baby. Daarbij is deze 0-4 maanden Haute Couture fopspeen van Suavinex altijd mooi klein zodat ze niet het mooie gezichtje van jouw kindje bedekken. Maar het mooiste aan deze fopspeen is toch wel het feit dat deze altijd goed in je baby’s mondje zit. Bij fopspenen met een fysiologisch (=combi) rond speengedeelte is onder boven en boven onder. Hoef je midden in de nacht dus niet na te denken over welke kant nou boven moet, als je de speen van je baby weer in zijn mondje doet.
Pluspunten van de Haute Couture 0-4 maanden newborn fopspeen Blauw zijn:

* te gebruiken van 0-4 maanden;
* rond siliconen speengedeelte;
* haute couture;
* fopspeenschild in subtiele strikvorm;
* voorkomt huidirritatie door ventilatiegaten;
* fopspeen met fysiologische speenvoor snelle acceptatie;
* wordt geleverd met transparant Haute Couture cadeaudoosje;


BESTEL OOK
Deze Haute Couture fopspeen met bijpassende Haute Couture 
fopspeenketting  zorgt ervoor dat je kindje zijn fopspeen overdag niet kwijtraakt en er ook nog eens super hip uitziet! Maak jouw babyshower of kraamcadeau compleet met een bijpassende Haute Couture  zuigfles.

Fopspeen 0-4 maanden Newborn Blauw Suavinex Haute Couture

  • €5,99
  • Excl. BTW: €5,99

Tags: luxe, fopspeen, haute, couture, combi, natural, silicone, fysiologisch, blauw, newborn