Fopspeen 0-6 Suavinex Meaningful Life Groen

Fopspeen Meaningfull Life in lichtblauw is een silicone dental fopspeen voor iedere dag. Deze prachtige blauwe voorgevormde fopspeen is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. 

De Meaningful Life fopspeen is zo ontworpen dat het jouw baby beschermt tegen irritatie en wrijving door speeksel rondom de mond. Tijdens het zuigen kan er speeksel vrijkomen wat voor een vervelende huidirritatie kan zorgen. Het ingebouwde circulatiekanaal in de bodem van de speen zorgt niet alleen voor lucht tussen de fopspeen en je baby’s huid maar helpt ook overtollig speeksel te verwijderen.

Het zuiggedeelte van deze bijzondere fopspeen is gemaakt van medisch gekeurde siliconen en heeft een anatomische vorm. Deze voorgevormde oftewel dental fopspeen draagt bij aan een goede ontwikkeling van kaken en daarmee ook de toekomstige tanden van jouw kindje. Het schild heeft een ronde vorm die mooi aansluit bij het gezichtje van jou baby en is voorzien van een transparant ringetje.

De Meaningful Life collectie van Suavinex is ontworpen met duurzaamheid en het gezin in gedachte. Suavinex heeft ervoor gekozen om de Meaningful Life fopspeen eruit te laten zien alsof hij gemaakt  is van wol. Het patroon op het schild doet dan ook denken aan een mooi gebreide trui in een warm Blauw. Bijpassend bij de fopspeen kan je uit dezelfde collectie ook een prachtige speenketting, een glazen babyfles of een babyfles met silicone omhulsel shoppen.

Pluspunten van dental fopspeen Blauw uit de Meaningful Life collectie van Suavinex zijn:
* geschikt voor baby's vanaf 0 maanden;
* rond schild/ rond model;
* bijzonder ‘gebreid’ schild in lichtblauw;
* transparant ringetje;
* medisch gekeurde siliconen fopspeen;
* perfecte pasvorm  tijdens het zuigen;
* sluit mooi aan bij je baby’s gezicht;
* fopspeen met dental vorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;
* verkrijgbaar in verschilllende kleuren voor jongens en meisjes;

Fopspeen 0-6 Suavinex Meaningful Life Groen

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Tags: fopspeen, dental, silicone, voorgevormd, anatomisch, 0 tot 6 maanden, life