Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Wit

Witte fopspeen met mintkleurige worteltjes van Suavinex uit de Happy Bunny collectie. Fopspeen Evo Wit is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Momenteel enkel als latex variant beschikbaar! Silicone varianten volgen in februari.

Fopspeen Evo Wit is gemaakt van 100% natuurlijk rubber of 100% BPA vrij medisch gekeurd siliconen. Latex staat erom bekend dat het zachter is en minder druk op de kaken uitoefent dan silicone. De zuigbeleving is hierdoor een stuk natuurlijker voor je baby. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie doordat overtollig speeksel via de gaten kan weglopen. Deze witte fopspeen met mintkleurige en oranje accenten is een voorgevormde oftewel anatomische fopspeen. Een anatomische (dental) fopspeen zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Dental fopspenen staan ook bekend onder de naam anatomische fopspeen.


Pluspunten van fopspeen Evo Wit zijn:

* geschikt voor baby's van 0-6 maanden;
* witte fopspeen met oranje worteltjes en mintkleurige accenten;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* 100% natuurlijk rubberen fopspeen;
* of silconen fopspeen (silicone varianten worden verwacht vanaf februari!);
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Wit

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09

Beschikbare opties: