Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Blauw

Newborn fopspenen en fashion gaan hand in hand in de nieuwste fopspeen van Suavinex uit de Lovely Biscuits collectie. Deze fopspeen is zoet en stijlvol door de zachtblauwe kleur en de tekst Lovely Biscuits met daarboven een klein groen strikje. De Lovely fopspeen is dan ook uitermate geschikt als newborn fopspeen voor jouw eigen babyuitzet of als prachtig geboortecadeau voor een ander. Fopspeen Lovely blauw is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. 

Fopspeen Evo Blauw is gemaakt van 100% BPA vrij medisch gekeurd siliconen. Latex staat erom bekend dat het zachter is en minder druk op de kaken uitoefent dan silicone. De zuigbeleving is hierdoor een stuk natuurlijker voor je baby. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie doordat overtollig speeksel via de gaten kan weglopen. Fopspeen Lovely is een voorgevormde oftewel dental fopspeen. Een dental fopspeen zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Dental fopspenen staan ook bekend onder de naam anatomische fopspeen.


Pluspunten van fopspeen Lovely zijn:

* geschikt voor baby's van 0-6 maanden;
* zachtblauwe fopspeen met "Lovely Biscuits" tekst en groen strikje;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* silconen fopspeen;
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Blauw

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09