Fopspeen 0-6 Suavinex Comfort Paars

Een fopspeen die zowel de nodige comfort geeft als er hip uitziet is niet te veel gevraagd voor Suavinex de designer van deze prachtige witte fopspeen met paarse rand. Comfort fopspeen paars is geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden.

De Spaanse fabrikant Suavinex maakt verschillende fopspenen waaronder het type Comfort spenen. De comfort fopspeen kenmerkt zich door de zachte binnenzijde. De zachte binnenzijde van het fopspeenschild is in de kleur van de rand die je ziet, in dit geval Paars. Wanneer kinderen op hun fopspeen zuigen kan er wat speeksel vrij komen wat tussen de fopspeen en de huid van je kindje in kan gaan zitten. Wanneer er speeksel op rondom jouw baby’s mondje zit dan kan er door het zuigen wrijving ontstaan waardoor jouw baby’s huidje geïrriteerd kan raken. De paars gekleurde binnenzijde minimaliseert deze hoeveelheid waardoor er minimale wrijving is en huidirritatie rondom jouw baby’s mond kan worden voorkomen. Ook de ventilatiegaten aan weerskanten van het fopspeenschild zorgen ervoor dat er vrijwel geen speeksel tussen de fopspeen en jouw kind in kan gaan zitten. Comfort fopspeen paars is dan ook een prachtige design fopspeen die huidirritatie voorkomt en dus de ideale hulp voor ouders!

Comfort fopspeen Paars is voorzien van een medisch gekeurde silicone anatomisch zuiggedeelte. Het zuiggedeelte is transparant van kleur en bevat een knikje wat kenmerkend is voor voorgevormde fopspenen. Een voorgevormde fopspeen wordt ook wel een Dental fopspeen genoemd.


Bijzondere kenmerken van comfort fopspeen 0+ paars zijn:
* gemaakt van medisch gekeurde siliconen;
* voorgevormde dental/ anatomische fopspeen;
* transparant ringetje (wijkt af van foto!);
* witte buitenkant met paarse rand;
* zachte paarse binnenzijde;
* binnenzijde en ventilatiegaten voorkomen huidirritatie rondom jouw baby’s mondje;
* geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden;
* te gebruiken voor baby’s tussen de 0 en 6 maanden;


Shop direct mee!
Naast een design fopspeen in jouw baby’s mondje mag een prachtig accessoire zoals een fopspeenketting niet ontbreken. Shop direct een fopspeenketting en voorkom dat jouw baby’s fopspeen kwijt raakt of op de grond valt.

Fopspeen 0-6 Suavinex Comfort Paars

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09

Tags: Comfort, fopspeen, silicone, dental, paars