Fopspeen 0-6 Suavinex Comfort Limegroen

Stoere witte fopspeen met limegroen randje in rond model uit de Candy collectie van Suavinex. Het gekleurde ‘suikerrandje’ van Comfort fopspeen 0+ Limegroen maakt van deze witte design fopspeen  niet alleen een prachtig sierraad voor jouw baby’s mondje, maar beschermt jouw baby ook tegen huidirritatie!

Huidirritatie komt veel voor bij baby’s met overtollig speeksel. Om overtollig speeksel kwijt te raken heeft Suavinex haar fopspenen voorzien van ventilatiegaten. Deze zogenoemde ventilatiegaten laten het speeksel en lucht door. Het speeksel verdwijnt dus door de ventilatiegaten en de lucht zorgt ervoor dat jouw baby’s mondje minder nat is. Ook de zachte limegroen gekleurde binnenzijde van de comfort fopspeen draagt bij aan het voorkomen van huidirritatie. De zachtere binnenzijde zorgt ervoor dat er zo min mogelijk ruimte is waardoor wrijving met de huid kan ontstaan. Comfort fopspeen 0+ is met zijn zachte limegroene kleur de perfecte partner voor ouders en hun baby.

Binnen de Candy collectie van Suavinex zijn maar liefst 6 kleuren te vinden waaronder zacht Sky blauw, een wat feller Koningsblauw, krachtig rood, zacht roze, chic paars en uiteraard hip limegroen. De limegroene comfort fopspeen laat zich overigens prima combineren met bijvoorbeeld de groene Pura Kiki babyfles en de babylepels van OXO Tot.


Bijzondere kenmerken van comfort fopspeen 0+ lime zijn:
* gemaakt van medisch gekeurde siliconen;
* voorgevormde dental/ anatomische fopspeen;
* witte buitenkant met lime groene rand;
* transparant ringetje (wijkt af van afbeelding!)
* zachte groene binnenzijde;
* binnenzijde en ventilatiegaten voorkomen huidirritatie rondom jouw baby’s mondje;
* geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden;
* te gebruiken voor baby’s tussen de 0 en 6 maanden;


Shop direct mee!
Naast een design fopspeen in jouw baby’s mondje mogen accessoires zoals een fopspeenketting of fopspeen bewaardoosje niet ontbreken. Shop direct een fopspeenketting en voorkom dat jouw baby’s fopspeen kwijt raakt of op de grond valt. Een fopspeen bewaardoosje is vooral handig voor het hygiënisch opbergen van jouw baby’s speentje wanneer hij deze niet in de mond heeft.

Fopspeen 0-6 Suavinex Comfort Limegroen

  • €5,99
  • Excl. BTW: €5,99
  • 2 of meer €3,95

Tags: Comfort, fopspeen, silicone, dental