Fopspeen 6+ Suavinex Dental Blauw

Fopspenen en fashion gaan hand in hand in de nieuwste fopspeen van Suavinex uit de Lovely Biscuits collectie. Deze zoet en stijlvol door de zachtblauwe kleur en de tekst Lovely Biscuits met daarboven een klein groen strikje en helderblauwe stippen. Deze fopspeen is dan ook uitermate geschikt als baby's eerste fopspeen voor je babyuitzet of als prachtig geboortecadeau. Fopspeen Evo blauw is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden en ouder. Vergeet niet om voor de veiligheid van jouw kindje de fopspeen dagelijks te controleren en deze iedere 6 tot 8 weken te vervangen voor een nieuwe fopspeen. 

Fopspeen Evo Blauw is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Latex staat erom bekend dat het zachter is en minder druk op de kaken uitoefent dan silicone. De zuigbeleving is hierdoor een stuk natuurlijker voor je baby. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie doordat overtollig speeksel via de gaten kan weglopen. Fopspeen Evo blauw is een voorgevormde oftewel dental fopspeen. Een dental fopspeen zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Dental fopspenen staan ook bekend onder de naam anatomische fopspeen.


Pluspunten van fopspeen Evo Blauw zijn:

* geschikt voor baby's vanaf 6maanden;
* zachtblauwe fopspeen met "Lovely Biscuits" tekst, groen strikje en helderblauwe stippen;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* 100% natuurlijk rubberen fopspeen;
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Fopspeen 6+ Suavinex Dental Blauw

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92