Fopspeen 4-18 maanden Suavinex Wit | Combi Fusion

Witte combi fopspeen van Suavinex met vlinderschild voorzien van verschillende dinosaurussen. In het aqua blauwe middengedeelte van de fopspeen staat de tekst “The Dinos”. Deze witte fusion fopspeen is geschikt voor kindjes vanaf 4 tot 18 maanden en heeft een rond vormloos zuiggedeelte. De silicone fopspeentjes van Suavinex zijn voorzien van medisch gekeurd silicone en de latex spenen worden gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Momenteel zijn enkel de silicone varianten beschikbaar. In het najaar volgen de latex varianten.


Suavinex heeft verschillende fopspeenmodellen. De Fusion fopspenen staan bekend om hun vlindervormig schild met ventilatiegaten waardoor overmatig speeksel eenvoudig kan afvloeien. Hierdoor is er minder contact met de huid en ontstaat er minder wrijving waardoor de kans op huidirritatie bij jouw baby aanzienlijk kleiner is.

Kies het printje dat bij jou past en vul deze aan met bijvoorbeeld  een bijpassende fopspeenketting en creëer de Total Look. Je maakt het totaalplaatje helemaal af met een bijpassend fopspeendoosje.

Bijzondere kenmerken van Fusion fopspeen 4-18 maanden Wit zijn:
* geschikt vanaf 4 maanden tot ongeveer 18 maanden;
* wit schild met in het aqua blauwe middengedeelte de tekst “The Dinos”;
* mooi vlindervormig schild;
* ventilatiegaten voorkomen huidirritatie;
* Vergeet niet dat je fopspenen (ongeacht het merk!) iedere 6 weken moet vervangen en dagelijks voor gebruik moet controleren!

Shop direct mee!
Het assortiment van Suavinex wisselt geregeld dus verzeker jezelf ervan dat jouw kindje van zijn vier tot 18 maanden van deze mooie fopspeen kan genieten.  Daarbij is er niets erger dan na sluitingstijd van de winkels erachter te komen dat je jouw kindjes speen kwijt bent. Zorg er dus voor dat je altijd reserve spenen hebt zowel in huis (in een fopspeenbakje bij de commode/ in een keukenlade) als buitenshuis (in de luiertas, in het handschoenenvak van de auto, bij opa/oma).

Fopspeen 4-18 maanden Suavinex Wit | Combi Fusion

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Tags: vlinder, fopspeen, fusion, silicone, combi, natural, fysiologisch,