Fopspeen 4-12 maanden Suavinex Vlinder Azurblauw

Deze stijlvolle vlinder fopspeen van Suavinex in prachtig azurblauw met subtiele kruisjes in aquablauw is geschikt voor baby’s vanaf 4 tot ongeveer 12 maanden. De fopspenen van Suavinex worden ontwikkeld in samenwerking met tandartsen.  Een suavinex fopspeen is dus niet alleen veilige maar ook een mooi accessoire voor ouders die houden van fashion en design voor hun kind. LET OP DEZE COLLECTIE GAAT UIT HET ASSORTIMENT. OP=OP ENKEL NOG VERKRIJGBAAR MET SILICONEN DENTAL/VOORGEVORMD ZUIGGEDEELTE

Suavinex heeft verschillende fopspeenmodellen. De Fusion fopspenen staan bekend om hun vlindervormige schild. Het schild is voorzien van ventilatiegaten waardoor overmatig speeksel eenvoudig kan afvloeien. Hierdoor is er minder contact met de huid en ontstaat er minder wrijving waardoor de kans op huidirritatie bij jouw baby aanzienlijk kleiner is. Fusion fopspeen 4+ azurblauw is verkrijgbaar als dental/ anatomische fopspeen en als combi/ fysiologische fopspeen. De prachtig blauwe uniseks kleur zorgt maakt deze speen tevens geschikt voor zowel meisjes als jongetjes.

Vanaf ongeveer 4 maanden begint de ontwikkeling van tandjes en neemt de behoefte om  ergens op te kauwen toe. Hoewel jouw baby het heerlijk zal vinden om de jeuk van doorkomende tandjes tegen te gaan door op zijn fopspeen te bijten is dit echter niet wenselijk. Zie je dat jouw baby op zijn speen begint te bijten en te kauwen verwijder dan direct de speen en geef je baby een bijtring. Een speen is in tegenstelling tot een bijtring niet ontworpen om op te bijten of te kauwen.

Bijzondere kenmerken van Fusion fopspeen 4-12 maanden Azurblauw zijn:
*geschikt vanaf 4 maanden tot ongeveer 12 maanden;
* azurblauw schild met subtiele aquablauw kruisjes;
* dental fopspeen voor meer comfort tijdens het zuigen en in rust voor kaken en doorkomende tandjes;
* mooi vlindervormig schild;
* voorkomt huidirritatie;

Shop direct mee!
Vergeet niet om meteen één of meerdere exemplaren voor jouw kindje te kopen. Voordat je het weet is je kindje zijn fopspeen kwijt of heb je zijn speentje ergens laten liggen. Niets is erger dan na sluitingstijd van de winkels erachter te komen dat je jouw kindjes speen kwijt bent. Zorg er dus voor dat je altijd reserve spenen hebt.

fopspenen collectie fusion suavinex 2015-2

Fopspeen 4-12 maanden Suavinex Vlinder Azurblauw

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92