Fopspeen 6+ Suavinex Dental Roze Strik

Fopspenen en fashion gaan hand in hand in de nieuwste fopspeen van Suavinex. Deze fopspeen is simpel en toch chic door de goudkleurige strik. Een dergelijke subtiele fopspeen is uitermate geschikt als baby's eerste fopspeen voor je babyuitzet of als grappig cadeautje voor de zwangere die net het geslacht van haar kindje weet. Wordt het geslacht van het kindje niet verklapt dan is het wachten tot het kraamfeest en ook dan is deze fopspeen een prachtig geboortecadeau. Fopspeen Strik Roze is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. 

Fopspeen Strik Roze is gemaakt van 100% natuurlijk rubber oftewel latex. Latex staat erom bekend dat het zachter is en minder druk op de kaken uitoefent dan silicone. De zuigbeleving is hierdoor een stuk natuurlijker voor je baby. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie doordat overtollig speeksel via de gaten kan weglopen. Fopspeen Strik Roze is een voorgevormde oftewel dental fopspeen. Een dental fopspeen zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes.


Pluspunten van fopspeen Dental Strik Roze zijn:

* 0-6 maanden fopspeen;
* zacht roze met goudkleurig strikje;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* 100% natuurlijk rubberen fopspeen;
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Fopspeen 6+ Suavinex Dental Roze Strik

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Beschikbare opties: