Fopspeen 6-12 Natursutten Rond Dental

Fopspeen Natursutten rond dental is een volledig 6 tot 12 maanden latex fopspeen gemaakt van natuurlijk latex van de Hevea Brasiliensis rubberboom. Natursutten betekent letterlijk Natuurlijk zuigen en dat is dan ook de reden waarom de Natursutten spenen zijn ontwikkeld. Moeder en eigenaar Anne-Dorthe Schroeder zocht naar een natuurlijk alternatief voor een fopspeen waar haar kind vele uren op zou zuigen. Geen chemische siliconen fopspeen maar een fopspeen “geproduceerd” door de natuur.

Een Natursutten fopspeen is een fopspeen die uit één stuk natuurlijk rubber is gemaakt met in het schild het woord Natursutten gedrukt. Hieraan herken je tevens een echte Natursutten fopspeen. Een fopspeen die uit 1 geheel is gemaakt heeft in tegenstelling tot de traditionele fopspenen met een plastic schild geen naden waar eventueel vuil achter kan gaan zitten. Een stuk hygiënischer dus voor je kind. Doordat de Natursutten fopspeen gemaakt is van het allereerste sap van de rubberboom heeft de Natursutten speen een lichtere kleur en is hij zachter en soepeler dan andere latex fopspenen. De ventilatiegaten in het schild laten eventueel overtollig speeksel hierdoor afvloeien waardoor de kans op huidirritatie zo goed als nihil is.

Natursutten fopspeen rond geeft de ronde vorm van het latex schild van de fopspeen weer. Dental staat voor de anatomische/ voorgevormde vorm van het zuiggedeelte. De dental fopspeen zorgt voor een goede tongligging en stand van de kaken tijdens het zuigen maar ook wanneer je kindje even niet zuigt.

Alles wat je als bewuste mama (ouders) zoekt in een fopspeen, vind je in deze latex Natursutten fopspeen.
 

Bijzondere kenmerken fopspeen Natursutten dental zijn:
* geschikt voor baby’s van 6-12 maanden;
* gemaakt van 100% natuurlijk rubber;
* gemaakt uit één geheel (=hygiënischer);
* wordt geproduceerd in Europa (Italie);
* voldoet aan de veiligheidseisen EN – 1400;
* wordt standaard geleverd met cadeauverpakking;

Fopspeen 6-12 Natursutten Rond Dental

  • €6,95
  • Excl. BTW: €5,74

Tags: puur, latex, rubber, natuurlijk