Fopspeen 6+ Suavinex Dental Blauw

Silicone fopspeen 6+ Dental Blauw is voorzien van een inwendig circulatie kanaal waarmee overtollig speeksel wordt verwijderd en zo irritatie rondom jouw baby’s mondje kan worden voorkomen. Fopspeen Evo is afkomstig uit de Evolution serie van Suavinex en geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. 

Het fopspeenschild van de Evo (Evolution) heeft een zogenaamde ronde vorm en is lichtblauw met oranjebruine stippen en schattig "Cookie" (koekjes) icoontje. Het zuiggedeelte is gemaakt van medisch gekeurde siliconen. Omdat veel kindjes rond deze periode te maken krijgen met doorkomende tandjes is de Evo fopspeen de perfecte partner voor ouders. De Evo is een dental fopspeen die goed aansluit bij het gehemelte van je baby. De ventilatiegaten, het circulatiekanaal en de ergonomische vormgeving voorkomen wrijving van overtollig speeksel waardoor de huid gaat schuren en kan gaan irriteren. Fopspeen Evo blauw is onmisbaar voor baby en ouders!

Om ervoor te zorgen dat je de fopspeen niet (steeds) kwijt raakt koop je er een fopspeenketting bij. Met een fopspeenketting maak je jouw baby’s speen eenvoudig vast aan zijn kledingstuk. Doordat alle fopspeenkettingen van Suavinex gemaakt zijn met een plastic clip hoef je niet bang te zijn dat je de mooie kleertjes van jouw baby beschadigd.

Bijzondere kenmerken van fopspeen 6+ Evo Blauw "Cookies"zijn:

* geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden tot ongeveer 18 maanden;
* silicone zuiggedeelte;
* fopspeen Evo blauw is de ideale partner bij doorkomende tandjes;
* het anatomische zuiggedeelte lijkt op de vorm van de tepel tijdens borstvoeding;
* ergonomische vormgeving zorgt voor een “perfect fit”;
* fopspeen met rond schild;
* kan bevestigd worden aan apart verkrijgbare fopspeenkettingen;
* goed gekeurd door de Spaanse vereniging voor pediatrische tandheelkunde; 

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Fopspeen 6+ Suavinex Dental Blauw

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Tags: fopspeen, dental, silicone, anatomisch, voorgevormd, vanaf 6 maanden, blauw, koekje