Fopspeen 4-18 maanden Suavinex Vlinder Pastel Roze

Pastel roze vlinder fopspeen met zwaluwen. Deze mooie pastel roze vlinder fopspeen uit de Fusion collectie van Suavinex is geschikt voor kindjes van 4 tot 18 maanden en verkrijgbaar als dental fopspeen en als combi fopspeen. De silicone fopspeentjes van Suavinex zijn voorzien van medisch gekeurd silicone en de latex spenen worden gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Momenteel zijn enkel de silicone varianten beschikbaar.

Suavinex heeft verschillende fopspeenmodellen. De Fusion fopspenen hebben een vlindervormig schild met ventilatiegaten waardoor overmatig speeksel eenvoudig kan afvloeien. Hierdoor is er minder contact met de huid en ontstaat er minder wrijving waardoor de kans op huidirritatie bij jouw baby aanzienlijk kleiner is.

Bijzondere kenmerken van Vlinder fopspeen 4-18 maanden Pastel roze  zijn:
* geschikt vanaf 4 maanden tot ongeveer 18 maanden;
* pastel roze schild met zwaluwen;
* mooi vlindervormig schild;
* ventilatiegaten voorkomen huidirritatie;
* Vergeet niet da
t je fopspenen (ongeacht het merk!) iedere 6 weken moet vervangen en dagelijks voor gebruik moet controleren!

Shop direct mee!
Het assortiment van Suavinex wisselt geregeld dus verzeker jezelf ervan dat jouw kindje van zijn vier tot 18 maanden van deze mooie fopspeen kan genieten.  Daarbij is er niets erger dan na sluitingstijd van de winkels erachter te komen dat je jouw kindjes speen kwijt bent. Zorg er dus voor dat je altijd reserve spenen hebt zowel in huis (in een fopspeenbakje bij de commode/ in een keukenlade) als buitenshuis (in de luiertas, in het handschoenenvak van de auto, bij opa/oma).

Fopspeen 4-18 maanden Suavinex Vlinder Pastel Roze

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Beschikbare opties:

Tags: fopspeen, vlinder, fusion, silicone, combi, natural, fysiologisch, anatomisch, dental, latex