Fopspeen 4-18 maanden Suavinex Blauw | Dental Fusion

Silicone fopspeen met blauwe dinosaurus en witte spetters. In het witte middengedeelte van de fopspeen staat een blauwe dinosaurus met lange nek afgebeeld. Deze stoere dinosaurus dental fopspeen uit de Fusion collectie van Suavinex is geschikt voor kindjes vanaf 4 tot 18 maanden en verkrijgbaar als dental voorgevormde silicone fopspeen. De silicone fopspeentjes van Suavinex zijn voorzien van zacht medisch gekeurd silicone.

Suavinex heeft verschillende fopspeenmodellen. De Fusion fopspenen staan bekend om hun vlindervormig schild met ventilatiegaten waardoor overmatig speeksel eenvoudig kan afvloeien. Hierdoor is er minder contact met de huid en ontstaat er minder wrijving waardoor de kans op huidirritatie bij jouw baby aanzienlijk kleiner is.

Bijzondere kenmerken van Fusion fopspeen 4-18 maanden Blauw zijn:
* geschikt vanaf 4 maanden tot ongeveer 18 maanden;
* dental silicone zuiggedeelte;
* blauw schild met in het witte middengedeelte een blauwe dinosaurus;
* mooi vlindervormig schild;
* ventilatiegaten voorkomen huidirritatie;
* Vergeet niet dat je fopspenen (ongeacht het merk!) iedere 6 weken moet vervangen en dagelijks voor gebruik moet controleren!

Shop direct mee!
Het assortiment van Suavinex wisselt geregeld dus verzeker jezelf ervan dat jouw kindje van zijn vier tot 18 maanden van deze mooie fopspeen kan genieten.  Daarbij is er niets erger dan na sluitingstijd van de winkels erachter te komen dat je jouw kindjes speen kwijt bent. Zorg er dus voor dat je altijd reserve spenen hebt zowel in huis (in een fopspeenbakje bij de commode/ in een keukenlade) als buitenshuis (in de luiertas, in het handschoenenvak van de auto, bij opa/oma).

Fopspeen 4-18 maanden Suavinex Blauw | Dental Fusion

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Tags: fopspeen, vlinder, fusion, silicone fopspeen, anatomisch, dental, dino, blauw