Fopspeen 4-12 maanden Suavinex Vlinder Paars

Sprookjes bestaan! Dat blijkt uit deze fabelachtige lila/ licht paarse vlinder fopspeen van Suavinex. De vlinder fopspeen is geschikt voor baby's van 4 tot 12 maanden en verkrijgbaar in zowel Combi als Dental variant.
Suavinex heeft verschillende fopspeenmodellen. De Fusion fopspenen staan bekend om hun vlindervormige schild. Het paarse schild met in het midden een schattige fee, is voorzien van ventilatiegaten waardoor overmatig speeksel eenvoudig kan afvloeien. Hierdoor is er minder contact met de huid en ontstaat er minder wrijving waardoor de kans op huidirritatie bij jouw baby aanzienlijk kleiner is. 

Vanaf ongeveer 4 maanden begint de ontwikkeling van tandjes en neemt de behoefte om  ergens op te kauwen toe. Hoewel jouw baby het heerlijk zal vinden om de jeuk van doorkomende tandjes tegen te gaan door op zijn fopspeen te bijten is dit echter niet wenselijk. Zie je dat jouw baby op zijn speen begint te bijten en te kauwen verwijder dan direct de speen en geef je baby een bijtring. Een speen is in tegenstelling tot een bijtring niet ontworpen om op te bijten of te kauwen.

Bijzondere kenmerken van Fusion vlinder fopspeen 4-12 maanden Lila zijn:
* geschikt vanaf 4 maanden tot ongeveer 12 maanden;
* lila/ licht paars) schild met in het midden een fee;
* dental siliconen fopspeen voor meer comfort tijdens het zuigen en in rust voor kaken en doorkomende tandjes;
* mooi vlindervormig schild;
* voorkomt huidirritatie;

Shop direct mee!
Vergeet niet om meteen één of meerdere exemplaren voor jouw kindje te kopen. Voordat je het weet is je kindje zijn fopspeen kwijt of heb je zijn speentje ergens laten liggen. Niets is erger dan na sluitingstijd van de winkels erachter te komen dat je jouw kindjes speen kwijt bent. Zorg er dus voor dat je altijd reserve spenen hebt.

fopspenen collectie fusion suavinex 2015-2

Fopspeen 4-12 maanden Suavinex Vlinder Paars

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Beschikbare opties:

Tags: fopspeen, vlinder, fusion, silicone, combi, natural, fysiologisch, anatomisch, dental, latex, paars