Fopspeen 18+ Suavinex Dental Winter Wishes Groen

Fopspeen Winter Wishes Groen van Suavinex is de perfecte fopspeen voor dreumesen om fashionable de winter in te gaan. Deze stijlvolle groene fopspeen is voorzien van subtiele grafische gouden printjes passend bij de winter/ kerst. Fopspeen Winter Wishes groen is een Limited Edtion fopspeen en geschikt voor dreumesen vanaf 18 en ouder. Deze luxe fopspeen mag deze winter niet ontbreken! 

In het prachtig groen met goud gedecoreerde ronde fopspeenschild  zitten ventilatiegaten die huidirritatie rondom de mond van jouw baby voorkomen. Huidirritatie kan ontstaan wanneer er speeksel tussen de speen en je kindjes gezicht in komt te zitten die niet goed kan afvloeien. Er ontstaat dan wrijving waardoor je kindje dus last kan krijgen van huidirritatie.

Deze luxe groene Winter Wishes fopspeen is gemaakt van BPA-vrij silicone. Silicone staat erom bekend dat het geen geuren of kleuren absorbeert van voeding. De silicone fopspenen van Suavinex zijn in verhouding zachter dan andere fopspeen merken waardoor de zuigbeleving voor jouw baby een stuk natuurlijker is. Het voorgevormde dental  (= anatomisch) zuiggedeelte zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Bijpassend bij deze mooie winter speen is tevens een matching fopspeenketting verkrijgbaar. Shop deze direct mee en bespaar €3 euro!

Pluspunten van fopspeen Winter Wishes Groen zijn:

* geschikt voor baby’s vanaf 18 maanden;
* groen fopspeenschild met grafische winter printjes in goud;
* goedgekeurd door tandartsen;
* 100% BPA vrij silicone;
* voorgevormd (dental) zuiggedeelte;
* voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;

De Winter Wishes fopspenen en fopspeenkettingen zijn ook erg leuk als uniek (op=op) kraamcadeau! LET OP DIT IS EEN SEIZOENSARTIKEL EN KAN NIET WORDEN NABESTELD INDIEN UITVERKOCHT!

Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. Een stijlvol afdruiprekje voor het hygiënisch drogen van fopspenen, flesspenen en babyflessen helpt jou daarbij. 

Fopspeen 18+ Suavinex Dental Winter Wishes Groen

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Beschikbare opties:

Tags: winter, wish, dental, silicone, groen, 18