Fopspeen 12+ Suavinex DUO Evo Blauw Carrot

Dit fopspeen duo afkomstig uit de Happy Bunny en Lovely Biscuits collectie van Suavinex bestaat uit 1 witte silicone fopspeen met oranje worteltjes en konijntje dat uit zijn holletje steekt en 1 silicone fopspeen in blauw met koekjes erop. Dit super hippe DUO is geschikt voor dreumesen vanaf 12 maanden.

Dit fopspeen DUO bestaande uit twee voorgevormde dental spenen voor dreumesen vanaf 12 maanden en heeft vrolijke motieven op het schild zoals dit vrolijke konijntje en leuke koekjes. Dit betoverende duo is gemaakt van medisch gekeurde silicone. Medisch gekeurde silicone neemt geen geuren of smaken op en behoudt zijn vorm. Daarbij zijn de fopspenen voorzien van ventilatiegaten aan de voorzijde van het schild en is er een opening aan de onderzijde van het schild waardoor overtollig speeksel kan wegvloeien en lucht kan circuleren. Dit voorkomt huidirritatie bij je kind.

Of je dit fopspeen DUO nu koopt omdat ze voldoen aan het modebeeld of gewoon omdat ze er zo leuk uitzien. Eén ding is zeker. Wanneer je Suavinex koopt dan weet je dat je kwaliteit, design en gemoedsrust koopt. Wat wil een (aanstaande) ouder nog meer!


Pluspunten van fopspeen Duo Evo Blauw Carrot zijn:
* 12+ DUO maanden dental/ anatomische fopspeen;
* 1 fopspeen in wit met zacht vintage groen ,konijntje en oranje worteltjes;
* 1 fopspeen in blauw met koekjes;
* medisch gekeurde silicone fopspeen;
* BPA vrij;
* draagt bij aan een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Shop meteen de handige duo fopspeen bewaardoos mee waarin je twee fopspenen hygiënisch kunt opbergen.

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Fopspeen 12+ Suavinex DUO Evo Blauw Carrot

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40