Fopspeen 12+ Haute Couture Combi Groen

Deze hippe Haute Couture 12+ fopspeen van Suavinex is speciaal ontworpen om jouw baby zijn eerste sieraad te geven, zijn eigen fopspeen met een hoog luxe gehalte door het kristalheldere schild en de groene en gouden elementen. Bovendien is deze Haute couture fopspeen van Suavinex niet alleen ontzettend mooi om naar te kijken maar is deze ook medisch verantwoord.

Wanneer je een Suavinex fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw kind. Jouw gevoel voor stijl en een veilige fopspeen voor jouw dreumes worden probleemloos samengebracht in de Haute Couture collectie. Bovendien zijn de 12+ fopspenen van Suavinex voorzien van ventilatiegaten om zo huidirritatie te voorkomen. Wanneer je dreumes zuigt kan er namelijk wat speeksel vrij komen tussen het schild van de fopspeen en je kind. Daarbij zijn de 12-18 maanden fopspenen van Suavinex altijd mooi klein zodat ze niet het mooie gezichtje van jouw kindje bedekken. Maar het mooiste aan deze spenen is toch wel het feit dat ze altijd goed in je dreumes mondje zitten. Bij 12+ fopspenen met een fysiologisch speengedeelte is onder boven en boven onder. Hoef je midden in de nacht dus niet na te denken over welke kant nou boven moet, als je de speen van je kind weer in zijn mondje doet.


Pluspunten van de Haute Couture 12+ fopspeen groen zijn:

* te gebruiken vanaf 12 maanden;
* siliconen speengedeelte;
* transparant schild met groene en gouden bewerkingen;
* hoog fashion gehalte;
* subtiele vlindervorm;
* voorkomt huidirritatie door ventilatiegaten;
* fopspeen met fysiologische speenvoor snelle acceptatie;
* wordt geleverd met cadeauverpakking;


CADEAU - IDEE
Deze stylische fopspenen met bijpassende fopspeenketting zorgt ervoor dat je kindje zijn fopspeen overdag niet kwijt raakt en er ook nog eens super hip uitziet! Een matching fopspeen bewaardoosje in blauw of wit zorgt ervoor dat de fopspeen ook tijdens vervoer naar de kinderopvang niet vies wordt. Maak jouw babyshower of kraamcadeau compleet met een hippe babyfles.

 

Fopspeen 12+ Haute Couture Combi Groen

  • €7,95
  • Excl. BTW: €6,57

Tags: fopspeen, strik, couture, silicone, combi, natural, fysiologisch