Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Roze

Fopspenen en fashion gaan hand in hand in de nieuwste fopspeen van Suavinex uit de Happy Bunny collectie. Deze fopspeen is ubercute door de suikerspin roze kleur en het schattige konijntje. Deze fopspeen is dan ook uitermate geschikt als baby's eerste fopspeen voor je babyuitzet of als grappig cadeautje voor de zwangere die net het geslacht van haar kindje weet. Wordt het geslacht van het kindje niet verklapt dan is het wachten tot het kraamfeest en ook dan is deze fopspeen een prachtig geboortecadeau. Fopspeen Evo Roze is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. 

Fopspeen Evo Roze is gemaakt van 100% natuurlijk rubber (momenteel is enkel de latex variant verkrijgbaar!)  of 100% BPA vrij medisch gekeurd siliconen. Latex staat erom bekend dat het zachter is en minder druk op de kaken uitoefent dan silicone. De zuigbeleving is hierdoor een stuk natuurlijker voor je baby. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie doordat overtollig speeksel via de gaten kan weglopen. Fopspeen Evo Roze is een voorgevormde oftewel dental fopspeen. Een dental fopspeen zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Dental fopspenen staan ook bekend onder de naam anatomische fopspeen.


Pluspunten van fopspeen Evo Roze zijn:

* geschikt voor baby's van 0-6 maanden;
* suikerspin roze fopspeen met konijntje;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* 100% natuurlijk rubberen fopspeen;
* of siliconen fopspeen;
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Roze

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09

Beschikbare opties: