Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Roze

Fopspenen en fashion gaan hand in hand in de nieuwste fopspeen van Suavinex. Deze fopspeen is mooi zacht roze en heeft subtiele lichtroze strikjes. Deze fopspeen is de musthave als baby's eerste fopspeen! Fopspeen Evo Roze uit de Lovely Biscuit collectie is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. LAATSTE EXEMPLAAR ENKEL SILICONE DENTAL!

Fopspeen Evo Roze Lovely Biscuits is gemaakt van 100% natuurlijk rubber of 100% BPA vrij medisch gekeurd siliconen. Latex staat erom bekend dat het zachter is en minder druk op de kaken uitoefent dan silicone. De zuigbeleving is hierdoor een stuk natuurlijker voor je baby. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie doordat overtollig speeksel via de gaten kan weglopen. Fopspeen Evo Roze is een voorgevormde oftewel dental fopspeen. Een dental fopspeen zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Dental fopspenen staan ook bekend onder de naam anatomische fopspeen.


Pluspunten van fopspeen Evo Roze zijn:

* geschikt voor baby's van 0-6 maanden;
* zachtroze fopspeen met strikjes en de tekst "Lovely Biscuits;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* 100% natuurlijk rubberen fopspeen;
* of silconen fopspeen;
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Roze

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09