Anatomische Fopspeen 3m+ Elodie Details Zilver

Anatomische fopspeen Zilver is voorzien van een silicone dental zuiggedeelte. Een fopspeen met een anatomisch zuiggedeelte staat erom bekend dat het bollere gedeelte aansluit op het gehemelte wat bijdraagt aan een goede ontwikkeling van tong- en kaakspieren. Hierdoor wordt er minimale druk uitgeoefend op onder andere de kaakspieren van je kind. De ventilatiegaten in het fopspeenschild zorgen ervoor dat een teveel aan speeksel kan afvloeien. Dit voorkomt vervelende huidirritatie rondom de mond van je kindje. Geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden.

Silicone dental voorgevormde fopspeen in Zilver met Zwaanafbeelding is afkomstig uit de Ugly Duckling collectie van Elodie Details. Deze prachtige design fopspeen in Zilver met in het midden een zwaan print is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. Prachtige anatomische fopspeen voor je eigen babyuitzet of juist om cadeau te geven!

Bijzondere kenmerken anatomische Fopspeen Elodie Details Zilver Ugly Duckling zijn:

- strikvormig fopspeenschild met ventilatiegaten;
- Zilver fopspeenschild met in het midden een printje van een zwaan;
- silicone dental/ voorgevormde/ anatomisch zuiggedeelte;
- stimuleert een goede ontwikkeling van kaken, gehemelte ed;
- BPA vrij;
- voldoet aan de Europese norm voor fopspenen (EN-1400);

Shoptip
Je hoeft niet te kunnen praten om jezelf te uiten! In de prachtige collectie van Elodie Details vind je altijd wel een fopspeen passend bij jouw stijl en persoonlijkheid. Speels, onverwacht of gewoon mooi. Bij Elodie Details vind je zeker een passende fopspeen voor jouw kind! Wanneer je jouw Elodie Details fopspeen gevonden hebt shop je er het beste direct een fopspeen bewaardoos bij waarin je jouw baby’s fopspeen veilige en hygienisch kan vervoeren. En om je kindjes outfit helemaal af te stijlen shop je het bijpassende speenkoord er het beste direct bij.

Tik als zoekopdracht Zwaan en je vindt binnen de site van Jill xox direct alle andere Ugly Duckling artikelen.

 

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Anatomische Fopspeen 3m+ Elodie Details Zilver

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: fopspeen, dental, silicone, anatomisch, voorgevormd, grijs, zilver